reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

reklama
MJU moje D też wystawiam na aukcji.....
ale uwaga dziewczyny moje sa praktycznie nieużywane (nie licząc M.:-p:-p:-p).... prawie nówki sztuki...kto chętny???
ewentualnie zamienię na małe C.....:-)

Może nowy wątek założymy ,bo ten to chyba inny cel miał.;-)
Moje mogłyby byc tylko trochę jędrności chętnię od kogoś odkupię.

ZABRAłAM DZIś MOJE MALEńSTWO NA KONTROLNE WAżENIE BO SZCZEPIENIE DOPIERO PO 1 ROCZKU A OSTATNIO MAłO PRZYBRAł WIęC CHCIAłAM SIę ZORIENTOWAć ILE WAżY NO I DWA MIESIąCE TEMU WAżYł 7800 A TERAZ 8600 KURCZE WYDAJE MI SIę żE JAKOś MAłO ALE LEKARZ POWIEDZIAł, żE SKORO MA APETYT NIE WYMIOTUJE, NIE MA BIEGUNEK TO NIE MA SIę CZYM MARTWIć I TERAZ WIęCEJ SIę RUSZA TO SIę SADEłKO NIE ODKłADA HMMM, SAMA NIE WIEM. PRZY OKAZJI ZAłAPAL SIę NA SZCZEPIONKę HIB (KIEDYś TRZEBA BYłO ZA NIą PłACIć A TERAZ JEST OBOWIąZKOWA)

reklama
Mamamarcela 8600 wcale mi się mało nie wydaje... Moja Mariczka waży 8300 a dzieciaczki nasze w bardzo podobnym wieku są :-) Z mojej się taka wiercidupka zrobiła że ostatnio troszkę wolniej przybiera bo chyba strasznie dużo spala ;-) :-D No i jak są upały teraz to bardzo dużo pije ale je mniej...

A co do cycusiów ;-) to ja przed ciążą nosiłam 75 C-D a teraz to już jest 75 D (C jest za małe)no i wcale nie narzekm ani ja ani mąż ;-) i mąż twierdzi że jędrności też nie straciły... ;-) (tak apropos to troszkę je widac na wątku z fotkami dzieciaczków gdzie w kostiumie kąpielowym jestem ;-) ) No i ja swoje cycuszki lubie i nie sprzedam!!! :-D ;-) :-)
A jeśli chodzi o jędrność to ja codziennie od dawien dawna robię ćwiczenia na jędrnośc i powiem Wam że ma to sens i działa!!! W ciąży używałam kremu do biustu i jak skonczę karmienie to równiez wrócę do takiego kremiku.

Do góry