reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

Uleeczko dopiero teraz szczepienie Hib :confused: A ja myslalam ze ta szczpeinka jest wczesniej :eek: Oliwka miala szczepienia 6w1 i tam bylo wlasnie Hib, ostatnia dawka w 5/6 miesiacu. Nawet spojrzalam w kalendarz szczepien ktory dostalam od lekarki i tam Hib ostatni raz jest w 5 miesiacu.
my ostatnie hib (a dokłądnie act hib) mamy dopiero jak Przemcio skończy roczek

reklama
Aniu ja zle napisalam tego posta. Wybacz. Ostatnia dawka Hib wg tego kalendarza szczepien ktory dostalam od lekarki jest faktycznie w 16-18 miesiącu. A ja mialam na mysli ostatnia czyli 3 teraz, do roku. Bo tam jest napisane dokladnie tak:

1 dawka-2 miesiac
2 dawka-3/4 miesiac
3 dawka-5 miesiac
4 dawka-16-18 miesiac

Badz tu madry i pisz wiersze skoro kazdy mowi inaczej :eek:

Luczynko no teraz to mi się wszystko zgadza:-DPrzemko miał pierwszą hib w wieku 6 tygodni. Na czwartą dawkę lekarka zapisała nas dokładnie dziesięć dni po jego roczku.

nasze dzisiejsze wymiary:
waga11,800 kg
wzrost 82-83 cm
wymiary metodą domową więc mogą odbiegać nieco.

Dzisiejsze wymiary Oliwci:

waga-9550g
wzrost-77cm wg pomiarow pielegniarki a 79cm wg naszych domowych pomiarow
głowka-42cm
klatka-44cm
:-)

WYMIARY LEONKA Z 18.07.2007, czyli z dnia kiedy skonczył równe 10 mcy ;-)
waga:9200
długośc:73cm
Jak to powiedziała pani doktor wszystko w normie,dziecko nie przekarmione, byle tak dalej!!! ;-)

reklama
Do góry