My jesteśmy właśnie po ważeniu:-), w wieku 6,5 mies.-8520 g, biorąc pod uwagę fakt, że w połowie stycznia ważyła 7600, to wydaje mi się, że trochę mało przybrała na wadze, no bo przez 2 mies. niecały kilogram, to chyba nie jest dużo :-(, ale lekarz nic nie mówił to chyba jest o.k. Ja ją "wyceniałam" na 9,5 kg
reklama
Oliwka byla wazona we wtorek na pogotowiu i wazy 8100 g :-) Moj maly klocuszek ;-) Faktycznie zwolnila tempo przybierania na wadze, ale to normalne, przeciez nasze dzieci nie beda stale przybieraly po 1kg na miesiac. Pomyslcie ile by wazyly rece by nam odpadly
M
mamamarcela
Gość
Marcel przez sześć tygodni przybrał tylko 200 g teraz waży 7800, wydaje mi się, że to mało ale wyniki badań są ok więc się nie martwie narazie
To ja jako AGUTKOWY posłaniec zamieszczam "dane" Zuzi:
waga 9470g, wzrost 73 cm
9470 -no to nieźle!!!! Żadna z panienek wrześniowych pannie Zuzannie nie dorówna
dzikidzik
mamula MAJULI
chyba, że Maja!!!Żadna z panienek wrześniowych pannie Zuzannie nie dorówna
bo mnie się wydaje że ona z 14kg ma , no i kręgosłup mam do wymiany. Tyle że ważona będzie za 3 tyg:-(
a tak wogóle to ciekawe jak Zuzinek teraz wygląda?:-)
Zuziu jestes Wielka! ;-) Waga naprawde zdumiewajaca, ale tak jak Agutka kiedys pisala pewnie idzie w kl. piers.-po Mamusi no i wzrost tez niczego sobie. Sliczna panna nam rosnie wsrod tych Wrzesniowych Dzieciaczkow
No i Natalka pewnie juz ma koło 10ale będzie ważona 28.03. na szczepieniu zobaczymy ..a kręgosłup siada:sick:masaż pomaga ale coś nie mam go za często;-)chyba, że Maja!!!
bo mnie się wydaje że ona z 14kg ma , no i kręgosłup mam do wymiany. Tyle że ważona będzie za 3 tyg:-(
a tak wogóle to ciekawe jak Zuzinek teraz wygląda?:-)
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
PRZEMKO w dniu swoich 6 miesięcy (16.03) ważył 9500 kg moja Malutka Kruszynka
Podziel się: