reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

My jesteśmy właśnie po ważeniu:-), w wieku 6,5 mies.-8520 g, biorąc pod uwagę fakt, że w połowie stycznia ważyła 7600, to wydaje mi się, że trochę mało przybrała na wadze, no bo przez 2 mies. niecały kilogram, to chyba nie jest dużo:eek: :-(, ale lekarz nic nie mówił to chyba jest o.k. Ja ją "wyceniałam" na 9,5 kg:-D

reklama
Oliwka byla wazona we wtorek na pogotowiu i wazy 8100 g :-) Moj maly klocuszek ;-) Faktycznie zwolnila tempo przybierania na wadze, ale to normalne, przeciez nasze dzieci nie beda stale przybieraly po 1kg na miesiac. Pomyslcie ile by wazyly :szok: rece by nam odpadly :-D

Marcel przez sześć tygodni przybrał tylko 200 g teraz waży 7800, wydaje mi się, że to mało ale wyniki badań są ok więc się nie martwie narazie

Zuziu jestes Wielka! ;-) :-D Waga naprawde zdumiewajaca, ale tak jak Agutka kiedys pisala pewnie idzie w kl. piers.-po Mamusi :-D no i wzrost tez niczego sobie. Sliczna panna nam rosnie wsrod tych Wrzesniowych Dzieciaczkow :tak:

chyba, że Maja!!!
bo mnie się wydaje że ona z 14kg ma:-D , no i kręgosłup mam do wymiany:tak:. Tyle że ważona będzie za 3 tyg:-(
a tak wogóle to ciekawe jak Zuzinek teraz wygląda?:-)
No i Natalka pewnie juz ma koło 10:)ale będzie ważona 28.03. na szczepieniu zobaczymy ..a kręgosłup siada:sick:masaż pomaga ale coś nie mam go za często;-)

reklama
Do góry