reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiecie co czytam te nasze wpisy i nie mogę się nadziwić. Jak to szybko zleciało wbrew pozorom . Dopiero się dowiedziałam o ciąży a tu tylko trzy dni do terminu. O nie nic z tego muszę dzisiaj zadziałać bo w sobotę męża 30. A nie za bardzo mam chęć latać z wielkim brzucholem między gośćmi.Choć uwielbiam takie imprezki, No dobra to ile nas zostało.?

reklama
Dziewczyny gratulacje!!!
Jejku jak to szybko idzie a to dopiero połowa m-ca. :eek:

Princess jeszcze raz gratuluje i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Córci
Melulu ogromne gratulacje, mam nadzieję, że z malutką wszystko w porządku
.

Gratulacje Melulu, i dużo zdrowia dla Maji..żeby wszystko było dobrze:-)

Princess super opis , dalas rade kobitko :)
Melulu gratulacje :) bidulka tylko ten obojczyk , mam nadzieje ,ze szybko sie zagoi:tak:

Kolejna styczniowa dziewczynka jest na swiecie. No i jaka punktualna!!!! Sms od melulu:

Maja przyszła na świat o 14.05, 4260g, sn bez znieczulenia, ale wypchnięta przy pomocy lekarzy.9 pktów i niestety złamany obojczyk. Ale nie byl tak źle :-)))

o jejku!!!! gratuluje bardzo,bardzo....i caluje was mocno....no to mala faktycznie spora:-)

MELULU gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia dla maleńkiej !!!!
Dziewczyny zauważyłyście że niewiele nas zostało , już zaczynam się bać pomału!!!!
Tym bardziej że pierwszy termin mam na niedziele!!!

reklama
Gratuluje nowo rozpakowanym!!! Natura robi swoje:-) ja mam 6 dni do pierwszego terminu a 9 do drugiego i myślę że to sie wydarzy w przyszłym tygodniu.
Obym sie nie rozczarowała:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry