reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o Bozuleczku Rondzia , no kochana czyli takich samych boli nie mialysmy:-)gratuluje!!!
mroovka-Hubercik cud-miod:-)
ivi wspolczuje porodu:tak:

reklama
gratulacje dla wszystkich dziewczyn!!!..teraz rzeczywiście wszystko nabrało tempa:-D..

Na wczorajszej wizycie u gin zdenerwowałam się:wściekła/y: Przez całą ciążę lekarz mówił mi, że można się umówić z anestezjologiem na znieczulenie (prywatnie lub jak będzie miał dyżur) a wczoraj powiedział mi że niekoniecznie i to zależy od tego czy będzie mógł bo jest tylko jeden, który wykonuje takie znieczulenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przeciez nie będę zmieniała teraz szpitala!!!

Rondzia Gratulacje:-):-):-)
Iwi Gratulacje:-):-):-), bardzo mi przykro, że poród miałaś taki koszmarny. Ciesz się teraz masz dzidzie przy sobie:-):-):-)

Gratuluje Naszym Kochanym Styczniówkom wspaniałych Maluszków. Anik- mimo, ze mam już to za sobą... poryczałam sie.....Te szpitalne chwile na zawsze pozostaja w nas, ale każda minutka, sekunda z naszymi dziecmi sprawia, że powoli wszystko co złe się zaciera.....
Buziaczki dla wszystkich świżo upieczonych Mam.

reklama
Nie znam Waszych tematów i nie wiem na którym wątku Wam napisać więc piszę tutaj.

KLULICZEK WŁAŚNIE RODZI.
Trzymajcie kciuki za szybki poród

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry