reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych najmłodszych pociech

I jak tam dziewczyny? zmieniło się coś w relacjach między starszym i młodszym rodzeństwem?

U nas dalej spokój. Tomcio bardzo chciałby, żeby Adaś się już z nim bawił. Pokazuje mu właśnie ciastolinę (mam nadzieję, że go nią nie nakarmi ;-)). A tak poza tym, to jeszcze mu wyczucia brak. Czasem jak się na nim położy to wydaje mi się, że Adam zaraz wypluje to co zjadł, razem z wnętrznościami.
Ale Adasiowi to nie przeszkadza. On by się tylko uśmiechał do Tomcia. Jest w niego zapatrzony bardziej niż we mnie i w mojego cyca. A jak Tomasz jest w pobliżu, to mogę tylko pomarzyć o tym, że Adaś napije się mleka z cycka.

reklama
Ewa u nas to samo!!!
Ja nie pozwalam sie kłaśc na JULKA KALOWI,choć mały sie cieszy i non stop sie na niego gapi jak sie bawi ,sam pewnie już by chciał siedzieć przy klamotach razem z pierworodnym!!
Wczoraj u szwagra usypiał JULKA woził go wózkiem , głaskał, co mały sie odkrył to go przykrył ,poprawiał kocyk.
Normalnie myslałam,że serce z radosci mi pęknie.
Naprawde pekałam z DUMY!!
Do tego mowił ''śpij już LULUŚKU , NO ŚPIJ''!!!:happy2::happy2::happy2::happy2:

Mi się podoba gdy Adaś leży w leżaczku i zacznie coś tam sobie postękiwać, jakby chciał, żeby ktoś do niego podszedł, a ja jestem akurat zajęta to Tomuś podbiega do leżaczka i mówi "Nie płacz Adasiu, już jestem." :-D i podaje mu jakąś grzechotkę. Po prostu wymiękam :tak:

SERCE SIĘ KRAJE ZE SZCZĘŚCIA JAK ONI TAK SIE OPIEKUJĄ NIMI!!
NIGDY NIE MYŚLAŁAM,ŻE TAK BEDZIE KAROL KOCHAŁ!!

On to przylatuje i krzyczy na mnie żebym mu cyca dała bo płacze!!!:-D:baffled:

A swoja drogą ciekawe jakby był drugi mały bobo ,czy też by tak kochał.
A może miałby dość oby dwóch:-D:-D:-D:-D!!!

DZIEWCZYNY widziałyście mojego posta powyżej!!!
Taka ze mnie pani ciekawska ,to teraz mam I sie dowiem!!:-D:baffled::baffled::baffled::blink:

Niewiem czy WAS zaspokoje,mam jedno foto fasolinki-ego ,pierwszym razem co byłam dała mi.
Pewnie juz wiecej nie dostane z chłopcami też dostałam po jednym na samym poczatku :-(.
Szkoda ,że nie wiecej!!

Załączniki

• 022.jpg
    022.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 160
  • 023.jpg
    023.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 157
justysia śliczny dzidzius,a jaki podobny do ciebie:-),szkoda tylko ze łapka sobie nakryło i nie widac jeszcze czy chłopczyk czy dziewczynka:-)może następnym razem sie uda podpatrzec,Niech nam zdrowo rośnie w brzuszku.

Do góry