reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby pisz spokojnie;)) wiem co znaczy jak stare zdjęcia wpadną w łapki-efekt widziałaś przed chwilą;))

a mnie czeka bezsenna noc...przez Kocurka...te twoje oczy i usta...trochę to dziwnie brzmi;)))) ale nie ma to tamto-zazdraszczam;)))

kolorowych, ja naprawdę idę spać, bo nie wiem co Maja mi dziś zafunduje w nocy, branoc;))

reklama
Oczy.. usta... :rolleyes2: A ten duży NOS...???? Czyż nie jest piękny..????????? :-p:-D:-D

Dobranoc :rofl2:

Nie nadrobię - nie mam szans.
Karola na antybiotyku jedzie - skorygowałam dawkę bo pani doktor równo przesadziła - idę ją w przyszłym tygodniu zgłosić do kierownictwa przychodni.
A znalazłam taka fajna stronę - zamówiłam sobie kurteczki dwie, trzy bluzki i dwie sukienki - mąż mnie zabije :-p
AmazingGirl - Tuniki i bluzki damskie - Odzież

Koleżanki! przywołuję Was do porządku:-D

gdzie Poczek? tak ja zmiana pościeli pochłonęła?

I paznokcie i goscie. Jakis mialam dzis przyplyw energii i nawet apetytu.
ale teraz juz zaluje gniocchow misy wielkiej, bo zoladek zbity w kulke, bekam co chwile, cofa mi sie wszytsko i jak tu spac?

Rureczko! Ciesze sie bardzo, ze szyjka ladna i dzidzia zdrowa! A u ginow czeka sie chyba zawsze na calym sipwiecie :) ja ostatnio godzine czekalam. Ciekawe jak bedzie teraz. Najgorsze, ze tym razem m nie moze calego dnia wziac wolnego tylko sie z lekka bedzie do pracy spieszyl.

Kocurku... Dostalam nowy transport slodkiej chwili.. Kisiel morelowy :) to moze jutro?

Oliwka! Ile ty kobieto masz wzrostu?!
Ja to sobie zawsze mowie, ze mam dlugie nogi tylko nie widac, bo jestem niska :D

Sol mam nadzieje, ze Karola sie lepiej poczuje. Powiem ci, ze ja jestem dziecko antybiotykowe i ciesze sie, ze teraz jestem w kraju, a przynajmniej w kantonie, w ktorym lekarz bez posiewu zadnego antybiotyku nie da. A jak da to z wielodniowym zakazem wychodzeia z domu i innymi obostrzeniami. Ja tam uwazam, ze z antybiotykami nie ma zartow, to nie apap, mozna sie niezle zalatwic i jeszcze wspomoc bakterie w mutowaniu sie. Kiedys to bylo normalne a teraz strasznie mnie polska otwartosc na antybiotyki dziwi :) jak to sie czlekowi szybko zmienia :)

Cos jeszcze mialam ale nie pamietam... Boze jak mi niedobrze!

cześć dziewczyny witam się mega szczęśliwa ;-)

Widok bawiącego sie Rafałka z D. i słowo D. : " kocham Was " bezcenne ;-) ;**
Z Rafałkiem spędzamy weekend u D.

widziałam wasze foteczki jakie z was są laski ;-) zaczynam nabierać kompleksów . :blink:

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *

Ostatnia edycja:
Wiola dzisiaj Ci się udało:-D moi niedorozwinięci sąsiedzi zaserwowali mi pobudkę przebojami z lat młodości mojej babki "Nic nie może przecież wiecznie trwać...", a teraz prosze bardzo Jantar "Tyle słońca w całym mieście" z całym szacunkiem do tej pani, o 8 rano po ciężkiej nocy działa mi na nerwy:no: jutro ja się zemszczę i to o 7 rano! zobaczymy czyje będzie na wierzchu :-D

witam sie :)

wszystkie zaszlyscie mi za skore waszymi fotkami :)
zaraz pojde szukac jakis straych cd z fotkami :))))

kocurek : ja ( po moim przykladzie) i to raptem w 3 lata stwierdzam ze macierzysntwo+zmeczenie = masakryczna roznica na zdjeciach i osoba geba nie do poznanaia :)

reklama
dobry-wczoraj zaszalałam z fotkami-to teraz trzeba pousuwać;)))

kooopa ogarnięta-czeka mnie jeszcze zrobienie gulaszu na obiad

Młoda Rafik szybko rośnie-widać na fotkach na fb

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry