reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Libby a cóż to za uśmiech-ja się zawsze kilka razy żegnam

Karola spoko, spoko jesteś tylko rok ode mnie starsza;)) i ciii tu o wieku,bo jeszcze Made obudzimy-czyt. naszą starszyznę plemienną;))) bo Kocur to w ogóle nie wygląda na swój wiek;)

Karola oświadczam wszem i wobec!!!!
Masz nogi, który Ci zazdroszczę!!! Kobieto bierz się w garść i wracaj do formy, bo to grzech, żeby takie NOGI chować w spodniach!!!! :rofl2:

Dość tych torturrrr :-p..... kocurrrrr też uwielbia się maltretować i masochistycznie wstawia swe ekhm..! niewątpliwe (i młode - zapisać!!) oblicze i machnąwszy ogonem idzie na kolację ;)) Zobacz załącznik 435388
Jak to przez jeden mały rok człowiek może się tak zmienić ... to na pewno brak snu, czy jaka inna cholera.... :dry:

A no piszę, piszę tego maila. Tylko nie wiem kiedy skończę, bo zdjęcia z wypadu do Wisły w 2006 oglądam. Pewnie będziesz na drugi boczek się obracała jak skończę.

reklama
Karola oświadczam wszem i wobec!!!!
Masz nogi, który Ci zazdroszczę!!! Kobieto bierz się w garść i wracaj do formy, bo to grzech, żeby takie NOGI chować w spodniach!!!! :rofl2:
Ejjj no wezmę:))))) Może tarczyca odpuści to będzie łatwiej...
Boogie ja Ci zazdroszę włosów,oczętów,biustu i Remika:)))
Dość tych torturrrr :-p..... kocurrrrr też uwielbia się maltretować i masochistycznie wstawia swe ekhm..! niewątpliwe (i młode - zapisać!!) oblicze i machnąwszy ogonem idzie na kolację ;)) Zobacz załącznik 435388
Jak to przez jeden mały rok człowiek może się tak zmienić ... to na pewno brak snu, czy jaka inna cholera.... :dry:
Ehhh ten kot,trza pomadki powiększającej se poszukać czy innych botoksów...

Zmykam doll's:)
Do jutra:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry