- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
EEnil
Gość
Haha,dla siebie też nie mam litościKarola normalnie no mercy dla nas)))
ja też się zbieram do spania...kolorowych kobietki
paulina.pro
Fanka BB :)
Libby a cóż to za uśmiech-ja się zawsze kilka razy żegnam
Karola spoko, spoko jesteś tylko rok ode mnie starsza) i ciii tu o wieku,bo jeszcze Made obudzimy-czyt. naszą starszyznę plemienną)) bo Kocur to w ogóle nie wygląda na swój wiek
Karola spoko, spoko jesteś tylko rok ode mnie starsza) i ciii tu o wieku,bo jeszcze Made obudzimy-czyt. naszą starszyznę plemienną)) bo Kocur to w ogóle nie wygląda na swój wiek
E
EEnil
Gość
A Made?Tysz nie. Pacze i pacze a ona młódka i gdzie matka tylu dzieci?NEVER!
A nasza Jos? Nie dość, że młoda to jeszcze wygląda jak 16-sto latka
A nasza Jos? Nie dość, że młoda to jeszcze wygląda jak 16-sto latka
paulina.pro
no i Karola o co tu kamam normalnie????, wszystkie nastolatki a chwalą się dowodami, dziećmi,mężami itd.
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Karola oświadczam wszem i wobec!!!!
Masz nogi, który Ci zazdroszczę!!! Kobieto bierz się w garść i wracaj do formy, bo to grzech, żeby takie NOGI chować w spodniach!!!!
Masz nogi, który Ci zazdroszczę!!! Kobieto bierz się w garść i wracaj do formy, bo to grzech, żeby takie NOGI chować w spodniach!!!!
paulina.pro
Amen Boogie, amen))
dobra lecę pod prysznic...
Libby a może coś na maila dostanę??stąd ten uśmiech???))))
dobra lecę pod prysznic...
Libby a może coś na maila dostanę??stąd ten uśmiech???))))
Czarny Kocur
Made by Made :*
Dość tych torturrrr ..... kocurrrrr też uwielbia się maltretować i masochistycznie wstawia swe ekhm..! niewątpliwe (i młode - zapisać!!) oblicze i machnąwszy ogonem idzie na kolację ) Zobacz załącznik 435388
Jak to przez jeden mały rok człowiek może się tak zmienić ... to na pewno brak snu, czy jaka inna cholera....
Jak to przez jeden mały rok człowiek może się tak zmienić ... to na pewno brak snu, czy jaka inna cholera....
reklama
E
EEnil
Gość
Ejjj no wezmę)))) Może tarczyca odpuści to będzie łatwiej...Karola oświadczam wszem i wobec!!!!
Boogie ja Ci zazdroszę włosów,oczętów,biustu i Remika))
Ehhh ten kot,trza pomadki powiększającej se poszukać czy innych botoksów...Dość tych torturrrr ..... kocurrrrr też uwielbia się maltretować i masochistycznie wstawia swe ekhm..! niewątpliwe (i młode - zapisać!!) oblicze i machnąwszy ogonem idzie na kolację ) Zobacz załącznik 435388
Zmykam doll's
Do jutra
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: