reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Koleżanko Dagmaro gdzieś Pani byłaś? Jak córa? Wróciła do szkoły?? A jeszcze powiedz jak Maniek, zainteresował się już Boryskiem?

rureczka :-) wyobraź sobie, że dzisiaj właśnie nastąpił przełom haha...Maniek złapał Boryska za nogi:szok: hahahaaaa i to by było na tyle :-D)) Córka do szkoły poszła, i mogę w końcu odetchnąć ;)) oczywiście nie jest to oddech pełnej piersi, ale zawsze :)))
A mnie moja droga cóż pozostało ? lanserka,ot co! :-D

Made no pewnie, a powiem Ci w tajemnicy, że takie męskie staruszki lubią małe dzieci, więc z Mańkiem i Boryskiem bedziesz miała większe rwanie:-D

rureczka - Ty mi już nic w tajemnicy nie mów, bo od tego pamiętnego postu, co to na poczcie samych emerytów miałaś, nic innego nie robię tylko ścieżki wydeptuję :-)))))
A emerytów jak nie było tak nie ma :/ Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek będę komuś zazdrościć Urzędu Pocztowego :rofl2:
A powiedz, jak Ty się czujesz? I o ile starsza ciąża wg USG?

A dziękuję Kochana, całkiem dobrze. Dziecię moje dzisiaj wg usg zaczęło 15 tydzień, więc to nie jest jakaś duża różnica, ale co pójdę to inny termin porodu mam. Wczoraj powiedziała, że na dzień dzisiejszy 30 maj, ale ona i tak przewiduje wcześniej:-D
A Wy kiedy czwarte będziecie tworzyć??:-D:-D:-D

reklama
made - nie daj się - teraz będą bliźniaki :-D:-D

A ja właśnie padłam. Emi po kleiku ryżowym dostała Tantum Verde - pierwszy raz w życiu. Najpierw zrobiła minę że myślałam że zwymiotuje a potem jak się zaczęła bawić jęzorem to moje :-D Miele nim na wszystkie strony i wystawia do saaaamej brody :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry