- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Ewula-pięknie wyglądasz-a jaki mały brzusio, a kolorek włosków masz cudny
Libby-jesteś jeszcze na linii?
Kocur-maleńka śliczności-widzę że pazurki też szaleją u was? u nas też często musimy przycinać bo inaczej buzia poorana
Sol-wiesz tak się zdziwiłam że Emi zasnęła o 23-tak z przyzwyczajenia mi maluchy padają ok 20 a wstają ok 6-7 -ale pospać do 11 jeszcze nam się nie zdarzyło
dobra ja będę zmykać bo mąż chce naprawiać kompa i nie wiem jak to się skończy (ale musi się wyrobić do 20 bo czekam na pewną aukcję
Libby-jesteś jeszcze na linii?
Kocur-maleńka śliczności-widzę że pazurki też szaleją u was? u nas też często musimy przycinać bo inaczej buzia poorana
Sol-wiesz tak się zdziwiłam że Emi zasnęła o 23-tak z przyzwyczajenia mi maluchy padają ok 20 a wstają ok 6-7 -ale pospać do 11 jeszcze nam się nie zdarzyło
dobra ja będę zmykać bo mąż chce naprawiać kompa i nie wiem jak to się skończy (ale musi się wyrobić do 20 bo czekam na pewną aukcję
lil_maja
Dziewczyny a kiedy Wasze maluchy wyregulowały się na chodzenie spać o 20? Nie pamiętam jak to z Maciusiem było, ale Martynka tak mi różnie zasypia, że szok - a ja bym chciała, żeby szła spać o 20 tak jak Maciuś...Już nawet o 5 mogę wstawać..
lil_maja
Libby czyli jak za długo Maciuś spał w ciągu dnia to go wybudzałaś?? Bo Martynka mi raz śpi do 14, raz do 17 - i wtedy ciężko, żeby zawsze tak samo wieczorkiem zasnęła....Nie wiem czy jej jakoś regulować to spanie czy czekać aż samo się wyreguluje...
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Witajcie drogie koleżanki mamy dzisiaj bardzo udany dzień- najpierw pojechaliśmy na wycieczkę za miasto, do galerii na zakupy, później pizza a zaraz sie szykujemy do znajomych oblewać imieniny Andrzeja, chociaż żadnego nie znamy Miłego wieczorka kochane!!
LILU, nigdy nie wybudzałam młodego. Mój pediatra powiedział, że dzieciaczki takie malutkie pamiętają ułożenie z brzuszka, no i właśnie pory aktywności mamusi.. Nie wiem czy coś w tym jest naprawdę, ale u nas sprawdza się.
Ja nie wybudzałabym Martynki, tylko codziennie, sukcesywnie i obojętnie coby się działo kładła ją wieczorem spać o tej 20. A jakby nie chciała spać- nie bawić się, nie zajmować zbytnio, tylko zmienić pieluszkę jak trzeba, jak płacze uspokajać głaskaniem po główce lub pleckach. Nie wiem czy kąpiesz codziennie, ale jakbyś kąpała, to też można robić to o tej samej porze i w końcu maleńka sama zrozumie, że po tym zawsze idzie spać. Mam nadzieję, że jestem pomocna. Moje dziecię kwęka na cycusia ...
Ja nie wybudzałabym Martynki, tylko codziennie, sukcesywnie i obojętnie coby się działo kładła ją wieczorem spać o tej 20. A jakby nie chciała spać- nie bawić się, nie zajmować zbytnio, tylko zmienić pieluszkę jak trzeba, jak płacze uspokajać głaskaniem po główce lub pleckach. Nie wiem czy kąpiesz codziennie, ale jakbyś kąpała, to też można robić to o tej samej porze i w końcu maleńka sama zrozumie, że po tym zawsze idzie spać. Mam nadzieję, że jestem pomocna. Moje dziecię kwęka na cycusia ...
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Mam wrazenie ze na całym forum jestem niechciana . Musze coś z tym zrobic napisze do admina o usunięcie konta !. Na kazdym kroku jestem jakaś krytyka ...
Zycze powodzenia staraczkom i przyszłym mamusią.
trzymajcie się !. Fajnie mi tu z Wami było . ! PA
Zycze powodzenia staraczkom i przyszłym mamusią.
trzymajcie się !. Fajnie mi tu z Wami było . ! PA
reklama
E
EEnil
Gość
Ewula pięknoto!!!!!!!!!!!!!!!!
Młodamamusia o co chodzi?
Młodamamusia o co chodzi?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: