reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka - tak naprawdę to nie ma żadnych badań, które mówią o szkodliwości usg na płód. Moim zdaniem im mniej tym lepiej ;) w razie cuś :) Zalecane są trzy badania usg, ale myślę, że jak będą cztery czy pięć to też się nic nie stanie ;-)

jos - Twoje podejście do pracy mi imponuje :-D:-D:-D
A dlaczego Kochana cc ?

reklama
made : mi tez moje podejscie imponuje :) a jaka dumna z niego jestem :-D:-):laugh2:
a CC to moj wybor, mam zle wspomnienia z porodu i nie chce drugi raz tak samo rodzic...
polozne naciskajac na brzuch wykonczyly mi miesien, nie chce juz miec psychozy o obnizeniu organow i innych...
wiec w sumie CC to dla uniknioecia ewentualnych porblemow i zwlaszcza dla spokoju psychicznego :)

Marcyś - co się stało?

lil - ja kupowałam w "Piotrze i Pawle" w warszawie ale chyba w tesco czy realu też powinny być na dziale azjatyckich kulinariów. pół kilo kosztuje w granicach 8-13 zł. Ja kupowałam z tych lepszych po 10.50 czy jakoś tak.

A ja sobie wzięłam uspokajacza i powoli mi lepiej :-)

chyba wszystkie podejrzewamy co się stało u Marcepanka-kochanie nie wiem co powiedzieć-trzymaj się dzielnie chociaż dla Maciusia i Nicoli, czas goi rany, pozdrawiam

Hej babki!

Nie wlatuję, bo nie starcza mi czasu, ale ślę serdeczne pozdrowienia!
My byłyśmy dziś na ważeniu - niunia prawie osiągnęła wagę urodzeniową! :happy::happy: Nadal nam płacze w nocy... :zawstydzona/y: Ale docieramy się i mam nadzieję, że jakoś niedługo to sie ułoży... Nie wiemy, co możemy dla niej jeszcze zrobić, gdy w nocy ją dopada sesja płaczu...
Przesyłam buziaki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry