helol
made : :-):-):-):-):-)
uchichalam sie po pachy
:-):-):-):-):-)
kocurek : super ze rece juz lepiej !!!! powaznie myslisz o urlopie wychowawczym, to sa 3 lata, tak ???
lil, sol : ja podobnie jak lil w domu od grudnia 2008, ale mi akurat pasi
nigdzie sie nie wybieram poki co... a jak mi sie poldus pyta czy zawsze bede z nim w domu i bede po niego przychodzic do przedszkola to to .... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... to mam ochote jeszcze w liceum go odprowadzac pod brame
i oczywiscie dbam o to zeby maz slyszal prosby synka i zyczenia, wrazie gdyby kiedys na mysl mu przyszlo ze dzieci sa juz duze i nie musze siedziec w domu od 8 do 16h30 sama, bo sa w szkole cale dnie...
aha
dla zainteresowanych jozefinkowym losem melduje, ze jestem po ostatniej wizycie u gin.
NO I MAM SPORO NOWINEK
no wiec :
1. bede miec CC
2. szyjka miekka i skrocona
wg dr jest ryzyko, ze nie dotrwam w dwupaku do 6.12
rurka : to jets moje zdanie i PODKRESLAM nie mowie z etak jets na 100% ale tutaj robia usg co miesiac i jakos dzieciom nic sie nie dzieje, w specjalnuych przypadkach moga robic nawet czesciej
w ciazy z L. mialam cukrzyce ciazowa i od 6 m-ca mialam usg co 2 tyg zeby dokladnie kontrolowac wage dziecka
i nic sie nie dzieje...
mysle ze ztym usg to troche w polsce diabolizowanie jest... ludzie sie martwia o kilka usg gdzier to sa naparwde minimalne fale, a za to 18 miesieczny czy 2 letnim dzieciom masturbuja mozg telewizja ... nie myslac o tym jak to wplywa na ich rozowj, czy ze moze doprowadzic do padaczki
(oczywiscie w wiekszych ilosciach nie mowie raz na jakis czas...)