reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mloda ja w mbanku też mam takie konto na które od wielu lat mi nic nie wpływa..Nie wiem w sumie jak to jest z tymi kontami...

milczę :-)))))))))))))))))))))))))))
przepona mnie rozbolała :-D

Kocurek - ja bez laktacyjnej jak cysterna :-) masakra mam te cycki :/ w żadną rozpinaną bluzkę nie wchodzę bo się guziki nie dopinają, albo przerwa jak Madonna między zębami :szok:

Ostatnia edycja:
Koleżance to widzę do śmiechu dzisiaj..??? Hęęę..???? :-p:-D:-D

Koleżanka nie przesadza - skromna ta przerwa, skoro a la madonna :-D:-D:-D Ona ma takie wąskie ząbki :-p

Me dziecię gwałtuje o cyca - o 18 miał być - mała przebiera rączkami jak piesek w wodzie :)))))))) I patrzy z taaaakim wyrzutem, że muszę, PRZEPRASZAM :sorry:

Ostatnia edycja:
hahahhaaaa Kocurek kryzys tak na mnie działa :-)))
Małe ząbki, duże usta :))))))))))))))))

nie no Kocurek, skoro macha jak piesek, to bezwzględnie musisz :-D

Ostatnia edycja:
Dowcipne koleżanki doradźcie mi... Wczoraj miałam to usg genetyczne w szpitalu, oczywiście darmowe. I pytam się ginki kiedy następna wizyta a ona mi mówi, że normalnie jak z karty ciaży wynika czyli w poniedziałek, bo to w szpitalu to dodatkowa wizyta:eek: jak już mam iść i płacić normalną cenę to wezmę Łukasza żeby zobaczył Dzidzia na usg. I tu moje pytanie: nie za często to podglądanie siusiaka??

reklama
helol :)

made : :-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D uchichalam sie po pachy :-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

kocurek : super ze rece juz lepiej !!!! powaznie myslisz o urlopie wychowawczym, to sa 3 lata, tak ???

lil, sol : ja podobnie jak lil w domu od grudnia 2008, ale mi akurat pasi
nigdzie sie nie wybieram poki co... a jak mi sie poldus pyta czy zawsze bede z nim w domu i bede po niego przychodzic do przedszkola to to .... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... to mam ochote jeszcze w liceum go odprowadzac pod brame :)
i oczywiscie dbam o to zeby maz slyszal prosby synka i zyczenia, wrazie gdyby kiedys na mysl mu przyszlo ze dzieci sa juz duze i nie musze siedziec w domu od 8 do 16h30 sama, bo sa w szkole cale dnie... :)

aha
dla zainteresowanych jozefinkowym losem melduje, ze jestem po ostatniej wizycie u gin.
NO I MAM SPORO NOWINEK :)
no wiec :
1. bede miec CC
2. szyjka miekka i skrocona
wg dr jest ryzyko, ze nie dotrwam w dwupaku do 6.12

rurka : to jets moje zdanie i PODKRESLAM nie mowie z etak jets na 100% ale tutaj robia usg co miesiac i jakos dzieciom nic sie nie dzieje, w specjalnuych przypadkach moga robic nawet czesciej
w ciazy z L. mialam cukrzyce ciazowa i od 6 m-ca mialam usg co 2 tyg zeby dokladnie kontrolowac wage dziecka :) i nic sie nie dzieje...
mysle ze ztym usg to troche w polsce diabolizowanie jest... ludzie sie martwia o kilka usg gdzier to sa naparwde minimalne fale, a za to 18 miesieczny czy 2 letnim dzieciom masturbuja mozg telewizja ... nie myslac o tym jak to wplywa na ich rozowj, czy ze moze doprowadzic do padaczki
(oczywiscie w wiekszych ilosciach nie mowie raz na jakis czas...)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry