reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam się wieczornie :-D
a więc. Wszystko w jak najlepszym porządeczku gruczoły super więzochłony tez ;-) powiedział ze nie ma podstaw do wizyty kontrolnej ;-):-). A jaki przystojny lekarz ;-):-)

Kupiłam małemu chodzik zielony z baldachimem i oparciem na pleckach . Jutro pokaz fotki ;-):-).

Dostałam probke mleka BEBILON 2 , śliniaczek i teczke na dokumenty. A i jeszcze mam AVIZO z jakimiś paczkami do odbioru ;-):-)

a tymczasem uciakm spać .
Nad robię Was jutro moje najwspanialsze !;*

Rureczko gratulacje syneczka !!

D O B R A N O C ; *
I BUZIAK DLA KAŻDEJ Z OSOBNA !!;*

1? :szok:szok:szok:

co za śpiochy ;-)

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia i reszta wspaniałych WILKI BUZIAK ; * i wstawać proszę
wink2.gif
biggrin.gif

Wiolu chciałam Ci podziekować za wczorajsze wsparcie !... ;-)))) dziękuję.! :-) ;*****

[video=youtube;gxVsdfHmobY]http://www.youtube.com/watch?v=gxVsdfHmobY[/video]

Ostatnia edycja:
Hej młoda :-)

Mnie właśnie koleżanka telefonem obudziła. Sadyzm - ja mam biało od mgły za oknem :no: po 10 budzi się ludzi nie po 8 :no:
Spadam z powrotem do wyra.
Miłego leniwca :tak:

Witajcie Kobiety :-)
Ja na nogach już od 6-tej, ale jakaś zaspana jestem chyba z powodu pogody... zazdroszczę tym, co mają jeszcze podusię pod głową...
Carola jak samopoczucie po clo?

witam się i ja

dziewczyny ratujcie...znacie jakieś naturalne środki na zaśnięcie-bezsenność? bo ja już wymiękam-widzę po sobie że jestem max zmęczona a nie mogę zasnąć...

Młoda-a dowiedziałaś się chociaż dlaczego tak ci się dzieje z cyczkami?a małego lepiej nie prowadzać jeszcze-na razie niech się uczy kulać po podłodze a potem niech sobie siada-chociaż ja wiem co to znaczy mieć abmitne dziecko w domu;) moja ma 4 mies. i koniecznie chce wszędzie siedzieć- a poza tym jaki on przystojniacha i wygląda na wysokiego;)
a poza tym przeklniesz dzień w którym zacznie samodzielnie się poruszać bo nie będzie już miejsca do którego by nie wlazł a ty zobaczysz że dwoje oczu to za mało;)
pozdrawiam resztę i idę dalej postraszyć swoimi zombie oczami...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry