reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam się wieczornie :-D
a więc. Wszystko w jak najlepszym porządeczku gruczoły super więzochłony tez ;-) powiedział ze nie ma podstaw do wizyty kontrolnej ;-):-). A jaki przystojny lekarz ;-):-)

Kupiłam małemu chodzik zielony z baldachimem i oparciem na pleckach . Jutro pokaz fotki ;-):-).

Dostałam probke mleka BEBILON 2 , śliniaczek i teczke na dokumenty. A i jeszcze mam AVIZO z jakimiś paczkami do odbioru ;-):-)

a tymczasem uciakm spać .
Nad robię Was jutro moje najwspanialsze !;*

Rureczko gratulacje syneczka !!

D O B R A N O C ; *
I BUZIAK DLA KAŻDEJ Z OSOBNA !!;*

1? :szok:szok:szok:

co za śpiochy ;-)

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia i reszta wspaniałych WILKI BUZIAK ; * i wstawać proszę
wink2.gif
biggrin.gif

Wiolu chciałam Ci podziekować za wczorajsze wsparcie !... ;-)))) dziękuję.! :-) ;*****

[video=youtube;gxVsdfHmobY]http://www.youtube.com/watch?v=gxVsdfHmobY[/video]

Ostatnia edycja:
Hej młoda :-)

Mnie właśnie koleżanka telefonem obudziła. Sadyzm - ja mam biało od mgły za oknem :no: po 10 budzi się ludzi nie po 8 :no:
Spadam z powrotem do wyra.
Miłego leniwca :tak:

Witajcie Kobiety :-)
Ja na nogach już od 6-tej, ale jakaś zaspana jestem chyba z powodu pogody... zazdroszczę tym, co mają jeszcze podusię pod głową...
Carola jak samopoczucie po clo?

witam się i ja

dziewczyny ratujcie...znacie jakieś naturalne środki na zaśnięcie-bezsenność? bo ja już wymiękam-widzę po sobie że jestem max zmęczona a nie mogę zasnąć...

Młoda-a dowiedziałaś się chociaż dlaczego tak ci się dzieje z cyczkami?a małego lepiej nie prowadzać jeszcze-na razie niech się uczy kulać po podłodze a potem niech sobie siada-chociaż ja wiem co to znaczy mieć abmitne dziecko w domu;) moja ma 4 mies. i koniecznie chce wszędzie siedzieć- a poza tym jaki on przystojniacha i wygląda na wysokiego;)
a poza tym przeklniesz dzień w którym zacznie samodzielnie się poruszać bo nie będzie już miejsca do którego by nie wlazł a ty zobaczysz że dwoje oczu to za mało;)
pozdrawiam resztę i idę dalej postraszyć swoimi zombie oczami...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry