- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
jos i boogie i wiola - Ola śpi ładnie kolejny dzień i pozwala mi wszystko zrobić
)) Chyba rozwiązaniem jest podawanie jej butelki po karmieniu piersią.... hmmm..
A wydawało mi się, że się wystarczająco najada... A przed chwilą chłopaki moje zjadły obiadek - duszona karkówka z pieczarkami, ziemniaczki, kapustka a la bigos i mizeria, kuchnia też już na błysk
)))) Niedługo się kurde jak nic zajadę, ale chcę sprostać zadaniom świeżo upieczonej pani takiego ładnego domku
Jeszcze mam napęd..
Grzesiek wyjątkowo jest z nami, ale o 2 w nocy już wyjeżdża. Przywiózł mi na szczęście auto, koło naprawił, do garażu wstawił i jutro zamontuję fotelik i może ruszę wreszcie w świat trochę
A ze smutnych wiadomości, to też mamy śmierć w rodzinie.... w nocy odeszła 48 letnia mama dziewczyny (prawie żony) mojego kuzyna. Dowiedzieli się o chorobie jak Kamila była w ciąży, mama jej żyła parę miesięcy tylko - rozległe, rozsiane guzy mózgu...
Ale już się nie męczy... to straszne, że ja tak podchodzę, ale nie potrafię inaczej.. nie po tym, co przeszłam z babunią..
No nic.. życie płynie dalej...

Grzesiek wyjątkowo jest z nami, ale o 2 w nocy już wyjeżdża. Przywiózł mi na szczęście auto, koło naprawił, do garażu wstawił i jutro zamontuję fotelik i może ruszę wreszcie w świat trochę

A ze smutnych wiadomości, to też mamy śmierć w rodzinie.... w nocy odeszła 48 letnia mama dziewczyny (prawie żony) mojego kuzyna. Dowiedzieli się o chorobie jak Kamila była w ciąży, mama jej żyła parę miesięcy tylko - rozległe, rozsiane guzy mózgu...
No nic.. życie płynie dalej...
Deska kupiona i przytachana, dosłownie
obiadek wszamany, Maciuś śpi sobie smacznie już prawie 2,5h :-)
ZIZI, nie mówiłaś, że to taka kolumbryna wielgachna
Maciek jakoś nie chciał pomóc mamusi
spał sobie w najlepsze.. Dobrze, że mamy blisko ufff
WIOLU, Made dobrze to ujęła- jesteś kobiecą kobietą
MADE, to jesteś jedną z dwóch takich osób
niee, czterech znanych mi osób
RURECZKO, dobre
i pewnie każdy ma sprawę nie cierpiącą zwłoki. Dziwne to, że na starość tak ludziom się wszędzie spieszy hehe no, może nie wszędzie..
CAROLINE, ceny powalające są. Na nieszczęściu też robi się biznes. A czasem taka wiązanka obleci ze trzy pogrzeby niestety :-(
MARY, Ty najpierw urodź :-) po będziesz się stresować. Najczęściej przy porodzie traci się ok 10kg.
PAULINA, mnie mój masuje. Nie ma jakiegoś wielkiego przeszkolenia, ale jak wymasuje czuję się jak w raju
Co do kręgosłupa, dysków itp., mam zwyrodnienie kręgosłupa w części lędźwiowo-guzicznej, dlatego w ciąży miałam rwę, przy porodzie bóle krzyżowe (choć to nie jest reguła), a teraz uczucie jakbym miednicy nie posiadała, ale na szczęście nie boli. Tylko przed ciążą ten odcinek wystawał, a teraz jest wklęsły
AGAPA, eh, te smaczki ciążowe...
JOS, szkoda słów. To jak Ty funkcjonujesz śpiąc tylko po parę godzin?
KCUREK, gratki pierwszego spacerku! Jak Oleńka zniosła? Pewnie uwieczniłaś to na zdjęciach. Czekam
EDIT:
Kocurku, po ciężkiej chorobie, operacji, walce o każdy oddech niespełna rocznej dziewczynki mam takie samo odczucia. W niebie jest im lepiej...

ZIZI, nie mówiłaś, że to taka kolumbryna wielgachna

WIOLU, Made dobrze to ujęła- jesteś kobiecą kobietą

MADE, to jesteś jedną z dwóch takich osób

RURECZKO, dobre

CAROLINE, ceny powalające są. Na nieszczęściu też robi się biznes. A czasem taka wiązanka obleci ze trzy pogrzeby niestety :-(
MARY, Ty najpierw urodź :-) po będziesz się stresować. Najczęściej przy porodzie traci się ok 10kg.
PAULINA, mnie mój masuje. Nie ma jakiegoś wielkiego przeszkolenia, ale jak wymasuje czuję się jak w raju

Co do kręgosłupa, dysków itp., mam zwyrodnienie kręgosłupa w części lędźwiowo-guzicznej, dlatego w ciąży miałam rwę, przy porodzie bóle krzyżowe (choć to nie jest reguła), a teraz uczucie jakbym miednicy nie posiadała, ale na szczęście nie boli. Tylko przed ciążą ten odcinek wystawał, a teraz jest wklęsły

AGAPA, eh, te smaczki ciążowe...
JOS, szkoda słów. To jak Ty funkcjonujesz śpiąc tylko po parę godzin?
KCUREK, gratki pierwszego spacerku! Jak Oleńka zniosła? Pewnie uwieczniłaś to na zdjęciach. Czekam
EDIT:
Kocurku, po ciężkiej chorobie, operacji, walce o każdy oddech niespełna rocznej dziewczynki mam takie samo odczucia. W niebie jest im lepiej...
Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
Made by Made :*
libby słońce, spacerek już aż trzeci !!
Oleńka ślicznie przespała i po spacerku też grzeczna. Muszę się zmotywować do codziennego chodzenia na spacerki. A fotek nie robiliśmy :-( Ja sił nie miałam i pamięci na telefonie, a G mój, chociaż sprzętem dysponuje bardzo fajnym - kamera super i aparat- to zacięcia fotograficznego nie ma aż takiego
Albo też jest chronicznie przemęczony. Wszystko robiliśmy w locie - dziecko, dom, praca w Wawie, teraz tyle roboty... mamy tak mało zdjęć :-(

mary-beth
Fanka BB :)
Libby - dzięki!!! No, jak by mi tak 10 kg zeszło, to byłoby nieźle... ;-) Od stycznia chcę wrócić na siłownię, a dieta pewnie sama z siebie będzie ze względu na niunię, więc jestem optymistycznie nastawiona, że za parę miesięcy wcisnę się w moje jeansy! :-):-) A Ty jesteś obrotna, kobieto!!! Tyle rzeczy zdążyłaś dziś zrobić zanim ja śniadanie zjadłam... Podziwiam!!! 
Kocurek - super, że masz taką grzeczną córunię! ;-)
Zizi - jak tam u Ciebie?
Jeju, ciekawe, jak mi jutro pójdzie w szpitalu na kontroli...
M. wrócił z tatuażem na pół ramienia!
Ale przyznam, że bardzo fajny! 

Kocurek - super, że masz taką grzeczną córunię! ;-)
Zizi - jak tam u Ciebie?
Jeju, ciekawe, jak mi jutro pójdzie w szpitalu na kontroli...

M. wrócił z tatuażem na pół ramienia!

Asionek31
Jos no w oncu ci szybciej leci
doczekalas sie !
a u nas jako tako , maly dopiero zasnal po dosc dlugim marudzeniu ...
no ja mam B i modle sie zeby nie zmalaly i nie obwisly do tego , chociaz nie za bardzo jest co zwisac
szkoda , ze butow nie bylo
u ciebie mgla u mnie lalo od rana ehh do du... :/
no biedak jest maly
daje troszke syropu z kopru wloskiego i jest ciut lepiej , bo przynajmniej cokolwiek puszcza
i na wieczor sab simplex kilka kropel dzieki temu nie ma placzu , odpukac !! 
a piersi swedza okropnie i do tego sutki zaczely i brodawki :/
musze isc do lekarza , albo moze zachacze wczesniej o moja polozna
slicznosci !! i malutka i mamusia
roznie bywa , mi pierwsze 12 kg zeszlo przez 2 tyg. albo mniej
za to ostatnie dwa , czy 3 kg juz gorzej schodza , ale wczoraj u gina wazylam sie i kg mniej znowu wiec zle nie jest
za to brzuch takie nijaki , ale normalne w koncu skora 9 miechow sie naciagala
e tam jasne , ze tesknimy
wspolczuje
ale masz racje jak ktos sie bardzo meczy to juz lepiej jak odchodzi
przykre to , ale tez mam takie zdanie ...
ty masz niezly naped moja droga
jakie obiadki
ja ledwo cos gotowego mam sile odgrzac 
a u nas jako tako , maly dopiero zasnal po dosc dlugim marudzeniu ...
Asionek - hahhaaa ja zawsze miałam B i chciałabym żeby do mnie wróciły :-) równie jędrne
no ja mam B i modle sie zeby nie zmalaly i nie obwisly do tego , chociaz nie za bardzo jest co zwisac

Hej,
butów wczoraj nie kupiłam:-baffled: były nie te rozmiary, a męskich wcale nie było
Wiecie jaka u nas jest mgławczoraj jechaliśmy nie szybciej niż 40, bo normalnie mleko na drodze było, masakra!!!!
?
szkoda , ze butow nie bylo
u ciebie mgla u mnie lalo od rana ehh do du... :/
Asionek - jeju, szkoda mi Twojego robaczka... Mam nadzieje, że jakoś mu to przejdzie szybciutko... A używasz jakichś kropelek? Pisałaś, ale mi umknęło. No i oby Ci te plamki zniknęły.
i!
no biedak jest maly
daje troszke syropu z kopru wloskiego i jest ciut lepiej , bo przynajmniej cokolwiek puszcza
a piersi swedza okropnie i do tego sutki zaczely i brodawki :/
musze isc do lekarza , albo moze zachacze wczesniej o moja polozna
a my sie juz dawno nie pokazywalysmy to sie pokazemy , a co?:-)
slicznosci !! i malutka i mamusia

Jeju, zaczęłam się zastanawiać, ile kg mi zostanie do zrzucenia po proodzie...Kilka zejdzie chyba od razu, ale ile zostanie?... Zwłaszcza, że chcę jeszcze zrzucić te 3 kg nadprogramowe, które miałam, gdy zaszłam w ciążę...
![]()
roznie bywa , mi pierwsze 12 kg zeszlo przez 2 tyg. albo mniej
za to ostatnie dwa , czy 3 kg juz gorzej schodza , ale wczoraj u gina wazylam sie i kg mniej znowu wiec zle nie jest
za to brzuch takie nijaki , ale normalne w koncu skora 9 miechow sie naciagala
Hej. Melduję się że żyjęchociaż i tak nikt pewnie za mną nie tęskni
Głodna jestem a nie mam na nic ochoty![]()
e tam jasne , ze tesknimy
jos i boogie i wiola - Ola śpi ładnie kolejny dzień i pozwala mi wszystko zrobić)) Chyba rozwiązaniem jest podawanie jej butelki po karmieniu piersią.... hmmm..
A wydawało mi się, że się wystarczająco najada... A przed chwilą chłopaki moje zjadły obiadek - duszona karkówka z pieczarkami, ziemniaczki, kapustka a la bigos i mizeria, kuchnia też już na błysk
)))) Niedługo się kurde jak nic zajadę, ale chcę sprostać zadaniom świeżo upieczonej pani takiego ładnego domku
Jeszcze mam napęd..
![]()
A ze smutnych wiadomości, to też mamy śmierć w rodzinie.... w nocy odeszła 48 letnia mama dziewczyny (prawie żony) mojego kuzyna. Dowiedzieli się o chorobie jak Kamila była w ciąży, mama jej żyła parę miesięcy tylko - rozległe, rozsiane guzy mózgu...Ale już się nie męczy... to straszne, że ja tak podchodzę, ale nie potrafię inaczej.. nie po tym, co przeszłam z babunią..
No nic.. życie płynie dalej...![]()
wspolczuje
ale masz racje jak ktos sie bardzo meczy to juz lepiej jak odchodzi
ty masz niezly naped moja droga

mademoiselle
Kocurek - oj Kobieto, wracaj szybko do żywych
Ucałowania dla cudnej Oli :*
Libby - ja też mogłabym takich bezinteresownych na palcach policzyć ;-)
Mary - a Ty też masz tatuu ?
Wiola !!!!!!! Jak po wizycie ???

Libby - ja też mogłabym takich bezinteresownych na palcach policzyć ;-)
Mary - a Ty też masz tatuu ?

Wiola !!!!!!! Jak po wizycie ???
kocurek : przykro mi ... 
ciesze sie za to, ze Ola laskawa dla mamy
i obiadki faktycznie masz wpedzajace wkompleksy i poczucie winy inne biedne mamy 
libby : ja sama sie zastanawiam jak ja to robie ze sie nie przewracam w ciagu dnia... kiedys to sie pewnie skonczy wielka katastrofa... bo ile tak mozna ciagnac...?
wiolka : jak wizyta??
marcepanek : jak twoja wizyta??????????? nie zajrzalas od wczoraj...
sol : co porabiasz...?
ciesze sie za to, ze Ola laskawa dla mamy
libby : ja sama sie zastanawiam jak ja to robie ze sie nie przewracam w ciagu dnia... kiedys to sie pewnie skonczy wielka katastrofa... bo ile tak mozna ciagnac...?
wiolka : jak wizyta??
marcepanek : jak twoja wizyta??????????? nie zajrzalas od wczoraj...
sol : co porabiasz...?
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Może pizza? 

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: