reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PIERWSZA :-D :cool::cool::cool2::cool: :-D:-D

Mały dał mi popalić do południa i wieczorem .
Zasnął dopiero po 22 obudziła sie o 2giej i UWAGA dopiero wstał :-D:-):-)

reklama
witam sie poniedzialkowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tam u Was??
Widzę ze co niektorzy nie wyspani. Podobno to normalne :)
Jestesmy po wizycie u naszej pani doktor. Wszystko dobrze maluszek ma 8,1 cm, przezierność karku prawidłowa i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niestety nie jest chetne pokazac kim jest :) ale 30 lipca mamy kolejna wizyte wiec moze wtedy sie dzidzia pokaze w całej krasie.

Dzień dobry po deszczowym weekendzie :-)
Byliśmy w Sławie, w naszym ulubionym pensjonacie nad jeziorem - spontaniczny i nieplanowany wypad :-) Cały czas lało (no..praawie), była rybka, spacerki i młode, zupełnie oswojone szaro-futerkowe łabędzie, których oczywiście nie powinnam karmić :-D

WISIENKO - MOJE OGROMNE GRATULACJE I DUUUUUUŻO ZDRÓWKA DLA EMILKI :))))))))))))))))))))))))) WRACAJ SZYBKO !!!!!

boogie dziękuję za info !!! :-):-)

Kocurek- widzę Cię wiec weszłam -czy Ty umiesz wstawić fotkę jak Ci wyślę mms'a?? mam fotkę Emilki ,ale ja ciemna masa komputerowa i nie umiem wstawiać:-p

reklama
Ojeeej...!!!! Faktycznie, mała dopiero co na świecie :szok: już wstawiam....

Oto i Emilka Wisienki :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry