reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Renna,cześć:)
U mnie dobrze,mam nadzieję:)) Powoli do przodu,fasolki brak...
Kocie czy Ty urzędujesz po Wrocławiem?

Emilka BOSKA!
Wisieńko gratki Kochana:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oliwka dziś już w mieście i wypoczywam na kanapie, potem tylko pod wieczór wyskoczę na godzinę za Wrocław :)))

Pytam ogólnikowo bo w środę w nocy jadę do Wrocka a potem będę w Polanicy Zdrój

Kocurek- no widzisz-pierwsze sekundy po wyjęciu z brzuszka...
miałam jeszcze fote małej przy czyczku ,ale to nie na bb :))Wisieńka "pozwoliła" to wstawić,które Ci wysłałam...:tak:

dobra biore się za obowiązki domowe..

mama mała Emilka cudna :sorry: wygląda na zupełnie niezorientowaną, że już jest na świecie ;-)

Kochana Wisienko !!!!! Ogromne gratulacje !!!! Wracaj szybko do zdrowia, czekamy na Ciebie i Twoją śliczną Księżniczkę :*

Dzień dobry :))))) A ja widziałam jeszcze jedno zdjęcie Emilki :-p Na lipcówkach :-)))))

Kocurek - zazdroszczę tych deszczowych spacerków i rybki :zawstydzona/y: Może po tych przyjemnościach skusisz się na zwykłą kawę z koleżanką ? ;-)

rureczka - mam nadzieję Słoneczko, że lepiej się czujesz, daj znać chorowitku i zdrowia dużo życzę :*

made z nieba mi spadłaś - właśnie czajniczek nastawiłam :-) Dziś de Lur 2w1 Nescafe ;))))

reklama
oliwka ojj.. to może jednak mała drzemucha?? :))))))

mlodamamusia czasami to tak właśnie wygląda... cierpliwości kochana :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry