reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolu obiecuję jutro wrzucę spodenki od cioci Karoli, ale dziś mam już leniwca i poruszam się tylko po łóżku i tylko do toalety :-p trzymam kciuki za ładne przeprosiny &&&&&&& jestem nadal zdania, żeby Tobie życzyć stosunkowo udanej nocy :-D

Młoda Ty się kładź spać i już nie myśl, bo myśliwym zostaniesz ;-):-D

Jos spokojnej nocy Bączku ;-)

Wisienko zaglądaj do nas :tak: dobrej nocy :-)

Zizi no ja właśnie mam ten problem, że jakich butów nie kupię, to najpierw przeżywam ten sam etap kaleczonych nóg, a dopiero później jest ok :dry:

reklama
Młoda bolą, ale już nie tak jak na samym początku, ale ulga, posmarowałam kremem do stóp, jak tylko wróciłam to zapakowałam stopy do zimnej wody i myślę, że to pomogło najbardziej :tak: obawiałam się, że woda będzie syczeć i poleci para :-D mierzyłam już sandałki i powinno być całkiem znośnie :tak: ale co będzie jutro się okaże

ja Ci mówię, nie myśl, bo myśliwym zostaniesz, od myślenia się zmarszczki na czole robią, szanuj swoją młodą buzię ;-)

Jos no niedziwne , ze nie wrocilas tam hehe
na dniach zrobie jakos foto mojego bebzna nie brzuszka , bo juz spory jest , a na wieczor po kolacji to pekam w szwach normalnie :)))

Rurka, to dobrze, że już więcej coś wiesz o stanie Taty..no i chyba dobrze że @ przyszła...

Just współczuję bąbli...
Ostatnio nie mogę sobie butów dobrać, każde robi mi kuku w nóżkę:wściekła/y: najlepiej się czuje na bosaka;-)

ja mam straszny problem z butami nawet w pumach mnie bola strasznie :(( dlatego dobor butow u mnie to porazka i cala szafa jest juz zapelniona z czegpo kilka jest w miare dobrych na moje dziwne szkity , a reszta to katusze dla stopek , a takie piekne sa :////

Dzisiaj test owu mega piękne II kreseczki,ta druga nawet dużo ciemniejsza więc może na przeprosiny... :))))

no to dobrze ze juz jest dobrze :)))
jasne , ze sie godzcie tym bardziej jak ladne krechy sa :)))

dobrej nocki :)

Rurka , Asionek dobranoc :*

kochane ja tez juz uciekam;*
Do jutra !;*

Karaluchy ! ( ;
;**

Ostatnia edycja:
Witam sie w cieplutki czwrartek!!!!!!!!
Melduje sie jako druga!!!!!

Jak samopoczucie??

reklama
jestem ;-) dzisiaj trzecia:-)

wstawać kochane :-D za piekna pogody by spac :-D ;-)

:-D

Mamita gdzie ty jesteś ?? tęsknie :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry