reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no a do jakiego lekarza sie idzie w sprawie ciazy? raczej nie do internisty. Gionekolog bedzie iwedzial jakie badania krwi zrobic. Chodzi sie do ginekologa. Chyba, ze wolisz to mozesz isc tez do laryngologa albo ortopedy, tez moga badanie krwi zlecic...

sorki za czarny humor ale czasem pytania mnie tu powalaja.
Dzieki;-) wiesz czasami jak ma sie dola to i glupie pytania sie zadaje.Moze ze stresu mi juz na glowe padlo:-D

reklama
Cześć wszystkim!

Czy ktoś za mną tęsknił? ;-);-) Nie było mnie parę dni, nie miałam jak wejść, a jak wlazłam, to padałam przy lapku... :szok: Ale dziś zaczyna się weekend a wraz z weekendem super wieści - sprzedaliśmy mieszkanko!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2: Boże, jak się cieszę! :-):-) Dzidzia przyjdzie już do nowego domku!!! :tak:;-);-);-)

A tymczasem jestem już po obiadku i teraz biorę się za nadrabianie... ;-) Co tam na forum? Wszystko u Was OK?

No to gratulacje:))Wszystko się pieknie układa:)
Ale o mnie to zapomniałaś??? :(

to pytanie to żart jest?

:))))

rurka, ewula, kocurku, mary - dzieki wielkie :)
jestem. siknelam. nic nie ma. nie bylo po co robic testu teraz tylko mi smutniej. Przeciez jak rano taki byl bladzioch to znaczy, ze stezenie bardzo male to na wieczorne siku nie ma szans. Z reszta troche mnie brzuch zaczyna okresowo meczyc. Jak nie dostane do rana to zatestuje ale juz mi nadzieja odeszla.

Oj,nadzieja odchodzi ostatnia:))
Trzymam &&&&

Dzieki;-) wiesz czasami jak ma sie dola to i glupie pytania sie zadaje.Moze ze stresu mi juz na glowe padlo:-D
Czasami tak jest.

Byłam małej kupić plecak,zdębiałam...jakie ceny!!!!!!200zł to standard...jaja.Idę zaraz spać.Nie mam na nic siły.

Bogusia gdzie jesteś?Co jemy na kolację????

Dobry wieczór kochane :-)

Padam z nóg po cmentarzu poszlismy na takie małe spotkanko ze znajomymi ;-)
Normalnie taak się uśmiałam ze łohohoh :-)

I padam...

Więc bede uciakać nyny :-)
A jutro tata obchodzi 50tke :-)

Tymczasem uciakam :-D

Karaluchy :-)

Mama działaaaj !!! ;-);-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pok
&&&&&&&&&&& za jutrzejsze siku siku :-D

Ostatnia edycja:
KAROLA: HAHAH wróciłam właśnie z włoskiej kolacji i pękąm w szwach, a raczej Kosmonaucie chyba nie wygodnie :-D wróciłam przed 10 minutami, siedziałyśmy z kumpelą, która zaprosiła mnie na kolację, ale jaką.... O raju :szok: zupka, drugie danie i deser :-D:-D:-D generalnie już leżę i nie mam siły wstać, żeby pranie powiesić :-D

Oliwka - przepraszam, po prostu zapomniało mi się... Chyba nie doczytałam wszystkiego i jakoś nie udało mi się odpowiedzieć na wszystkie posty. Jak Twoja siostra?

Jos - ja troszkę już czytałam o dwujęzyczności dzieci i o tej zasadzie "one parent-one language", ale ona nie jest wcale taka łatwa do wprowadzenia... :eek: Jednak widzę, że pracy sporo, żeby dziecko płynnie mówiło w obu językach... No, ale będziemy się starać! Dzięki, ze podzieliłaś się ze mną swoimi doświadczeniami! :-)

Kochane, wszystkie bez wyjątku pozdrawiam! I już uciekam spać, bo gały mi same lecą... Dobrej nocki!

mary : nie ma za co :) wielkie mi tam dowsiwadczenie
jak narazie synek po polsku to kuleje ;)
hahahaha ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej :)))

kolorowych wszytskim !
ja slomaina wdowa, siedze i slucham muzyki :)

mary - właśnie doczytałam - gratki z powodu mieszkanka :tak: :-D

To se poszłam :-p Emi nie chce usnąć więc ją dyrdam na kolanach i zostanę jeszcze chwilę ;-)

Dziewuszki - ma któraś dobry i sprawdzony przepis na tort? Karola w niedziele ma urodziny a nie mam kasy kupować dwóch torcików więc chcę sama upiec - tylko nie mam żadnego przepisu :sorry: Jak któraś ma - błagam o przepis na pw :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej mary rano ci pisałam ze dół a teraz to sie nakręcam. Pewnie nici ale pomarzyć chyba można:eek:

Trzymam &&&&&&&&& zeby sie udalo! I za pok &&&&&&&&&&
i za staraczki wszystkie mama rurka dla was porcja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo wyczytalam ze staranka sa. Eh niech te niesmiale fasolki sie w koncu zjawia! :-)

Ja mykam do spania bo jutro z rana musze na policje jechac w charakterze swiadka :eek: ciekawe o co chodzi ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry