reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary a dobrze , w zasadzie to coraz lepiej :)) czasami brzusio poboli i sie martwie , ale tak to dobrze :))

Jos hej :) maz wroci szybko !!

Gosiane wspolczuje wizyty na komendzie :/

no a do jakiego lekarza sie idzie w sprawie ciazy? raczej nie do internisty. Gionekolog bedzie iwedzial jakie badania krwi zrobic. Chodzi sie do ginekologa. Chyba, ze wolisz to mozesz isc tez do laryngologa albo ortopedy, tez moga badanie krwi zlecic...

sorki za czarny humor ale czasem pytania mnie tu powalaja.

a no widzisz roznie bywa , bo np. u nas do ktoregos miesiaca mozna chodzic do lekarza glownego (internisty ) i on prowadzi ciaze :)
takze nigdy nic nie jest tak oczywiste jakby sie wydawalo :)

KAROLA: HAHAH wróciłam właśnie z włoskiej kolacji i pękąm w szwach, a raczej Kosmonaucie chyba nie wygodnie :-D wróciłam przed 10 minutami, siedziałyśmy z kumpelą, która zaprosiła mnie na kolację, ale jaką.... O raju :szok: zupka, drugie danie i deser :-D:-D:-D generalnie już leżę i nie mam siły wstać, żeby pranie powiesić :-D

to sie najadlas pysznosci pewnie :))

reklama
ASIONEK: no zupka "Sam Marino", później grillowany filet z kury z frytkami i surówką, a później mus malinowy z serkiem mascarpone :-D no raj na ziemi, żyć i nie umierać, kumpela powiedziała, że matka dziecka musi być szczęśliwa i mieć pełny brzuszek hahaha, tylko, że ja mam pełny brzuszek jeszcze przez jakieś dwa miesiące hahahahaha

witam sie z rana
czesc kociaku:-)
ja mam dzis ciezka noc za soba...mala co chwile budzila sie z placzem, brzuszek twardy nie wiem o co chodzi.
dzien bedzie jeszcze gorszy, mala jedzie do cioci na caly dzien(malymi kroczkami do celu). Boze jak ja bez niej wytrzymam? juz sobie powymyslalam zajecia: mycie oken, zmiana firanek i przede wszystkim ide do ogrodu, grabic sprzatac itd.
narazie mala jeszcze spi wiec sobie siedze.... musze torbe jej spakowac...

wiolu bardzo odważnie :) całe forum będzie z Ciebie dumne kochana :)))) Wytrzymasz - musisz!!

Współczuję nocy :(( Ja miałam z kolei przerąbane ze względu na zęba :((( caaaaałą noc mnie bolał i to tak, że w końcu się złamałam i najpierw ok. 2.00 pierwszy Apap a potem nad ranem drugi .... teraz jestem jak naćpana a i tak go czuję jak ćmi w tle ....

Ostatnia edycja:
reklama
iwa wstala
kocurku wspolczuje bolu zeba,normalnie idziesz do dentysty, dostajesz znieczulenie i po sprawie a tak...ciezarne to chyba na chirurgie szczekowa wysylaja bo dentysci nie bardzo chca sie podejmowac...
dobrze ze wzielas apap , napewno chociaz troche pomogly a dzidzi nie zaszkodzi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry