reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki mam pytanie,bo jak mi sie nie uda i przyjdzie @ to bede musiala isc sie zbadac i dowiedziec co jest grane,tylko ze niewiem czy mam isc do zwyklego lekarza czy raczej do ginekologa?

Ja też zmykam - mam poważne zadanie na wieczór ;-) made się obija a tu popyt rośnie :-)

papapa buziaki dla Wszystkich !!!

pok a dla Ciebie na razie największy BUZIOL !!!

jetsem :)
maly spi, pogadalam z mama przez telefon a teraz jem kolacje i czytam :)

oliwka : faktycznie ciezki dzien :(((( idz odpoczac sobie :)

mary : heeeeeeeeeeeeeeej :) slodziaku :)
GRATKI SPRZEDAZY ! super ze wkoncu sie udalo :)
a poldus : w pelnej formie, spi sobie, do jutra 8-8h30 mam spokoj :)
a we francji pogoda jak w marcu - w garncu, od wczoraj pada i tylko 12-13 stopni a w sobote ma byc slonce i 24 w cieniu :)

wiolka : o wiosna zawitala :)

Cześć wszystkim!

Czy ktoś za mną tęsknił? ;-);-) Nie było mnie parę dni, nie miałam jak wejść, a jak wlazłam, to padałam przy lapku... :szok: Ale dziś zaczyna się weekend a wraz z weekendem super wieści - sprzedaliśmy mieszkanko!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2: Boże, jak się cieszę! :-):-) Dzidzia przyjdzie już do nowego domku!!! :tak:;-);-);-)

A tymczasem jestem już po obiadku i teraz biorę się za nadrabianie... ;-) Co tam na forum? Wszystko u Was OK?

Mary ciesze sie bardzo , ze mieszkanko sprzedane :))
a jak ty sie czujesz ?? :)

Rurka - hej kochana!!! :-) A ja za Tobą! :-) A ja czuję się OK, tylko zaspana jestem okrutnie i ziewam w pracy nonstop! :szok: A Ty?

Asionek - dziękuję! :-) Czuję się dobrze, poza wspomnianym zmęczeniem. A jak u Ciebie?

Jos - no to nie tak źle, jak ma być 24 st.! :-) U nas jak 5 jest to się cieszymy. :-D A powiedz, Twój mąż coś mói po polsku?

reklama
Dziewczynki mam pytanie,bo jak mi sie nie uda i przyjdzie @ to bede musiala isc sie zbadac i dowiedziec co jest grane,tylko ze niewiem czy mam isc do zwyklego lekarza czy raczej do ginekologa?

to pytanie to zart jest?

rurka, ewula, kocurku, mary - dzieki wielkie :)
jestem. siknelam. nic nie ma. nie bylo po co robic testu teraz tylko mi smutniej. Przeciez jak rano taki byl bladzioch to znaczy, ze stezenie bardzo male to na wieczorne siku nie ma szans. Z reszta troche mnie brzuch zaczyna okresowo meczyc. Jak nie dostane do rana to zatestuje ale juz mi nadzieja odeszla.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry