reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodam coś Ty??? ja właściwie tylko na budynek mogłabym ponarzekać... ale rozumiem, że od dawna nic nie robią bo sie przenoszą na Borowską.... no dobra, może jeszcze przyjmująca asystentka lekarza pozostawia wiele do życzenia ..... ale w sumie to wyszłam z oczami jak 5zł i uśmiechem na twarzy :))))))

Ooo dzięki wielkie :) NT mi mówi .... hmmm ja mam aż 2.01 mm ale to nadal w normie, która jest do 2.5 mm (a czasem do 3mm) .... moje małe nie jest też takie znowu małe jak na te 12 tygodni - mieści się w górnej granicy :)))) to pewnie i NT(przezierność karkową) ma ciut większą bo całe jest ciut duże :))) BN+ to pewnie jest kość nosowa - u mojego maluszka na szczęście też wyraźnie zaznaczona więc jest OK póki co :)....

Ostatnia edycja:
reklama
no wiesz, ja byłam tam w innych okolicznościach. i nie było zbyt miło i przyjemnie. a potraktowano mnie jak kogoś kto przyszedł z pierdołą. ahhh skończyło się na tym, że pojechałam do domu i tam było dopiero dobrze.
a ja będę miała we wtorek usg. w czwartek nie miałam. trzymaj kciuki, ja się powoli nie mogę doczekać ;-) szkoda, że K nie będzie mógł być. ale cóż praca.

Idę z piesem, niebawem wracam.

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim!

Czy ktoś za mną tęsknił? ;-);-) Nie było mnie parę dni, nie miałam jak wejść, a jak wlazłam, to padałam przy lapku... :szok: Ale dziś zaczyna się weekend a wraz z weekendem super wieści - sprzedaliśmy mieszkanko!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2: Boże, jak się cieszę! :-):-) Dzidzia przyjdzie już do nowego domku!!! :tak:;-);-);-)

A tymczasem jestem już po obiadku i teraz biorę się za nadrabianie... ;-) Co tam na forum? Wszystko u Was OK?

pok trzymam kciuki. Może siknij jeszcze dziś i jeszcze raz rano to porównamy;)

made i kocurka prosze o wizualizacje;) dla mnie i poczka

mlodam ... aaaah no tak :-(

maaary :-) gratulacje!!!

ewula ja się specjalizuję w czarowaniu - wiesz ... czarne koty i te sprawy ... zaraz nastawię kocioł :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej mary rano ci pisałam ze dół a teraz to sie nakręcam. Pewnie nici ale pomarzyć chyba można:eek:

reklama
Ewula - jak pisałam, bardzo mocno trzymam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie oby @ nie przyszła!!! :-) Czekam na Twój teścik!!!

Kocurek - a dziękuję! :-):-) WRESZCIE się udało! :-)

Pok - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Wszystkie staraczki - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was!

Gumisia - współczuję przeżyć... :eek: Jednak w polskim sektorze medycznym pracują idioci... :-( Ale super, ze jednak poszłaś do tego dyrektora.

Wisieńka - mam nadzieję, że z babcią wsio będzie dobrze... Dużo zdrówka jej życzę!

Jos - hej! Jak Polduś? ;-) Jak tam pogoda we Francji?

Boogie - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mieszkanko!

Pozdrawiam wszystkie babeczki!!! :-)

Boooże, jesteśmy taaaacy szczęśliwi, że udało nam się sprzedać mieszkanko!!! :-):-) Teraz oglądam katalog IKEI i myślę, co będziemy kupować. :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry