reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OO i gratuluje ślubu ;) wcześniej nie zauważyłam suwaczka ;)

dziewczyny ide sie porelaksowac do wanny bede za nie długo ;):**

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie..
Ja bylam na weekend u rodzicow to nie pisalam nic :) Najadlam sie sporo nerwow, ale nie bede was zanudzac.

Co u was?:))]

mama nowe suwaczki? b. ladne :tak: ja tez 1 dodalam, bo wiesz ze ja bez zmian suwaczkow to nie ja :-D

mama bylam u rodzicow i sie wujek dowiedzial ze w ciazy jestem to zaczal gadac ze to nieodpowiedzialne, ze po co nam 2 dziecko itp. :-( A od najblizszej rodziny to boli... Napisalam ci wczesniej ze masz b. ladne suwaczki :tak: Kolejna zmiana?;-) Z tymi suwaczkami to ja mam odwieczny problem bo mi sie zaraz nudza... ehh...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MUSIA- a ,dziękuję :))chcialam dodac 1 ale mi wyskakiwal bląd ,wiec wycifalam wszystko i zrobilam na nowo..

A wujek przegina takim gadaniem....jak ma tak mowić to niech nic nie mowi....a co by powiedzial o dziewczynach ktore zachodzą w ciążę mają 4 czy 5 m-czne dziecko...to każdego sprawa osobista jak sobie planuje rodzine..
tule bo wiem ,ze to boli od najblizszej rodziny.....

mama ja wychodze z zalozenia ze to moja rodzina wiec moge miec i 10 dzieci i nikomu nic do tego. Wiesz, wujek czasem chce dobrze i mowi, ale nie ma wyczucia ani taktu i wychodzi to jak wychodzi..

musia05 nie przejmuj sie rodziną ona najczęściej mówią tak z zazdrości ja mam 22 lata i moja rodzina tez mówi że jestem jeszcze gówniar i że nie powinnam mieć dzieci a ja swoje i się staram i morz się udało dowiem się za jakieś 2 tygodnie

głowa do góry

MUSIA- a Ty juz 12 t.c. czujesz roznice w przechodzeniu??masz przeczucia na pleć??

GROSZEK- ja też za 2 tyg testuje ;-)

MUSIA- ja z Zuza wymiotowalam z z Domisiem mega mdlosci i juz wiedzialam od poczatku ,ze bedzie synek :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry