reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No bo mamuś u Ciebie tak jak u made wszystko szybciej postępuje :-) :-) :-) a ja mam bardzo wolny metabolizm, niskie ciśnienie i w ogóle nawet wolniej myślę :-D :tak:

reklama
mama psycha czy
c040.gif

KOCUREK- hahaha-mowisz :))
ja teraz tez sie wzielam zazapisywanie-tak na przyszle cykle(CHOC LICZE NA TEN [FONT=&quot]
c007.gif
)
[/FONT]

MUSIA- wolalabym [FONT=&quot]
a207.gif
[/FONT] ale tak wczesnie objawy-nieeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nie mogę wyjść ze zdziwienia, że made wyszedł pozytywny test już 11 dni po pozytywnym teście owu :-)

musia co Ty już chcesz z mamy babcię zrobić ??? :-p

MUSIA- a wiesz ,ze ja dla Zuzy zrobilam na drutach 2 sweterki i sukienke:):))

KOCUREK- no widzisz-cudnie-ale wydaj mi sie ,ze Ona miala termin @ wlasnie na wczoraj a tylko planowala poczekac do poniedzialku..

w każdym razie to dla nas nadzieja [FONT=&quot]
r025.gif
[/FONT] i tego sie trzymajmy

Kocurek hahahnahahaha niee, chodzilo o to, ze nim sie obejrzy to wnuczkom swoich 3 dzieci bedzie skrpetki robic :-D dobra nie odzywam sie juz ....

mama to super, moja mama tez mi robila ubranka, nawet kolczyki mi zrobila, ale ja do szydelek i drutow sie nie nadaje. Umiem tylko lancuszek robic :)

reklama
MUSIA- no mnie babcia nauczyla i na szydelku i na drutac i potem jak musialam z Zuza duzo lezec w ciąży to dziergalam dla Niej ubranka(ktore raz Jej zalożylam [FONT=&quot]
th_girl_haha.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
th_girl_haha.gif
)

KOCUREK- a u Ciebie nada śluzik jest???
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry