reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No i tak jak pisałam, koleżanka nie przyjdzie bo synek się pochorował. A ta co przyszła, to i tak nigdy nic nie robi, więc...

Agutek gratuluję Ci serdecznie :-)

U mnie trochę jajnik lewy boli więc to pewnie @ sie zbliża :-(

Pszczolko a moze to nie na @ Cie boli?? Kiedy testujesz jakby co? Bo widze, ze u nas koniec cyklu sie zbiegl :-)

witajcie z rana:tak:
PYSIA- cześć jakie planny na dziś??

LIBBY-Ja jestem "drobne" bo 60 kg wiec o wieeeele mniej niż mój mąż ,ale dość wysoka bo 170 wiec z pająkiem dajemy rade:-D:-D:-D
KOCUREK- cześć kochana,pewnie,ze milusio bylo-potem leżakowanie ,zeby chlopakom bylo latwiej i spać;-)

KROLOWA- nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

EWULA- cześć kochana i dziękować za &&&& :-)

AGATEKgratuluje kochana !!!!!!!!!!!!wstawiaj nam tu fotke nacieszymy oczy-i pisz jak dzialaliście-codziennie czy co 2 co 3 dzień-pisz ,wszystko sie przyda!!:tak:;-):-)

POK- kliknelam i od dziś do piatku zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

PSZCZOLKA- skoro jesteś sama w pracy to już jade z gorącym kakao pogadamy sobie:-p:tak:

ja juz poodkurzalam,wywietrzylam domek,dzieci w przedszkolu a ja przy śniadanku.

witam wszystkie babolki i smacznego tym ktore jedzą:tak:

Ostatnia edycja:
Hej,

Ja wlasnie stoje pod lab. Takie korki, że ledwo zdarzylam. Wyniki za tydzien.
Teraz musze pojechac się odstresowac i zajac mysli - albo do kumpeli jeśli już wstala albo na zakupy i do pichcenia. M. Nie byl zbyt zadowolony z ilosci jaka udalo mu się wyprodukowac, mowi że przewaznie jest wiecej. Ale byl mega zmeczony, bo pol nocy nie spal a jeszcze o 5 rano mielismy smieciarke glosna pod oknem. Nie ma co gdybac. Beda wyniki to pomyslimy.

Krolowa za przytulanie dziś nie masz co ksiukow trzymac, bo ja już jestem dni kilka po owu.

Sciskam was mocno!

Agat - &&&&

Dziękuję Wam Kochane :-)
na razie mam tylko na mailu teścik sprzed 4 dni-słabo widać II - ale widać.
Z wczoraj nie mam na kompie-tylko na aparacie-więc bardziej widoczny wrzucę wieczorkiem albo jutro rano-bo wtedy będę miała i kabelek i aparat :-)
Cieszyłam się we czwartek-ale dziś rano to się już zastanawiałam czy to nie pomyłka :-D
Już nawet Ewci rano marudziłam, że może to jakaś choroba czy cus?

1.jpg

Może powiecie że mam urojenia-ale ta wczorajsza jest bardziej widoczna :-)
bo ja głupolek jestem-jak była I kreska-to testowałam 2-3 razy
a że "znalazłam" tam II kreski-to testowałam już 4 razy :-D :-D :-D :-D

A Mama-co do "częstotliwości" to w sumie chyba 5-6razy (czasem codziennie, czasem co 2 dni), ale w sylwestra to tak się ze mnie lało-że mówiłam-no nie-jak teraz nic z tego-to już nie wiem kiedy mam te płodne :-D

Ostatnia edycja:
KrólowaFal termin @ mam na czwartek, al e im bliżej tym bardziej się boję, że sie rozczaruję. A wczoraj były przytulanki z moim M. i nie wiem czy tym nie zaszkodziłam. Myślałam nad testowaniem w środę ale nie wiem czy nie za wcześnie.

Mamuś kochana, dziękuję, kakao się przyda :-) *

Pszczółko a jak mogłaś przytulankami zadzkodzić? Jest w ogóle taka możliwość? Kurka wodna nie wiedziałam... Ja też się nie nakrecam. Co ma być to będzie.

Agatek czekamy na wyraźniejsze zdjęcie.

AGATEK- No to czekamy na te II wyrazne krechy i ciesze sie Twoim szcześciem!!

PSZCZOLKA- czemu mialas sobie zaszkodzic przytulankami ?? a w środe nie bedzie za wcześnie na testowanie,ale jak wytrzymasz do czwartku i rób w czwartek:)

POK- coś dlugo na te wyniki bedziesz czekać ,ale moze u Was tak to wygląda-Tomi oddal w jeden dzień a na drugi byl juz wynik..
odstresuj sie teraz:))zakupami lub kawą z kumpelą..

reklama
Za pszczolke i krolowa :tak: I za mame &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agatek zwiększyłam jasność ekranu i WIDZĘ !!! :-) Ale poprosimy szybciutko o mocniejsze krechy!!!

Wiecie co mnie obudziło w nocy - takie jakby kłujące cyce ... :huh: no i teraz znowu się nakręcam, a w miarę spokojna juz byłam :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry