reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-)hej drogie staraczki:-)
witam poniedziałkowo- Mama- wypróbowałam twój przepis na sernik na zimno i pycha! następnym razem chyba jeszcze zaleje go galaretką, mniam, mniam, mam go nawet dzisiaj w pracy:-). mój smyk też się nim zajada a z natury nie lubi twarogu:-D, także korzystam z tego że zjada go nie mając świadomości- oczywiście w ramach rozsądku.

wczoraj miałam straszną pobudkę rano- synek marudził że go brzuszek boli i potem zaczął wymiotować, masakra, po raz pierwszy w życiu. na szczęście w ciągu dnia mu się poprawiło, podjadł nawet trochę rosołku, w nocy znów marudził że brzuszek boli, a dziś jest u niani i w razie 'w' czekam na telefon, uff....
pozdrawiam i życzę miłego dzionka

reklama
KOCURKU- dziękuję za &&&
a skoro (.)(.) tak Cie kluly że aż sie obudzilaś -nooo to moja droga -zaciskam &&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kiedy testowanko ???:)

PAULINA- cześc ,ciesze sie,ze sernik smakowal:))pewnie,mozesz zalac galaretkom ja nie probowalam bo mi najbardziej smakuje taki "klasyczny " ,mozesz dosać rodzynki do masy,na góre brzoskwinie z puszki-różnie mozna modyfikowac:)

Ostatnia edycja:
hej wszystkim :)

agatek : GRATKI !!!! :)

mama : u mnie narazie cisza i nie wiem kiedy mam dzialac... u mnie dzis 10dc ... ale cykle mam niereularne : ok. 26-28 dni wczesniej 25... niby od 27-28 liczac owu powinna byc ok. 20-21 i wtedy wlasnie nie ma meza, wylatuje juz 19... wiec zadzialam 18-go i moze zdarzy sie cud choc to malo prawdopodobne... :(

a w ogole to I M BACK !!! hehe
wczoraj wrocilismy do domku z synkiem :) ale sie mezus cieszyl !!!! ;)

Ostatnia edycja:
Kocurku mnie też tak piersi dziwnie bolały wczoraj ale tylko po bokach.

Mama i KrólaFal jak wiecie, w internecie można znaleźć różne rzeczy i wyczytałam, ze lepiej się nie przytulać krótko przed terminem @ bo skurcze macicy, przy orgazmie mogą spowodować poronienie. Nie wiem ile w tym prawdy. A mnie jajnik coraz bardziej naparza i to nie podbrzusze tylko jajnik :-(

krolowo teraz mam 19dc - będę testować dopiero jak do 32dc @ by nie przyszła....

mamuś przepraszam, nie zauważyłam Twojego posta :zawstydzona/y:

pszczolko ja nie bardzo kochanie wierzę, że można w ten sposób zaszkodzić... :unsure:

Hej jos :-)

Muszę się zwlec z łóżka i zawlec do łazienki :dry:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, wpadłam tylko na chwilkę się przywitać - przejrzałam co naskrobałyście przez weekend i z tego co się orientuję są nowo zafasolkowane - GRATULUJĘ!!! Resztę pozdrawiam i nieśmiałe fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-):-):-) miłego dnia!

PSZCZOLKA- nie czytaj :))przecież wiele kobiet nie wie,ze jest w ciązy i robi "gorsze" rzeczy niż sex i dzidzia sie rozwija-dzwigają,biora leki itd...takze nie stresuj sie :)

KOCUREK- zdaża sie-nie przejmuj sie :))
JOSEPHINE- witaj kochana,ciesze sie ,ze podróż przebiegla szczesliwie :))
dzialaj póki masz męża w domu-a nóż chlopaki przeżyją do owulki...&&&&&&&&&&&& za ten cykl dla Ciebie :)

HANIA- witaj i dzieki za ~~~~~~~~ jak sie czujesz ??kiedy wizyta???

Kocurku pocieszyłaś mnie kochana :*

Witaj Jos jak tam w domku:-)

Cześć Hania dzięki za fluidki, nałapane :-) jak się czujesz?

Dobrze Mama już nie będę czytać :zawstydzona/y: a ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twój piękny pęcherzyk i za jego pęknięcie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak średnio ale nie narzekam bo sama chciałam :-D co dziennie witam się z kibelkiem i tak mnie trzyma cały dzień, wszystkie zapachy drażnią, ciągle zmęczona jestem a tu jeszcze dwa tygodnie w pracy, potem są ferie no i L4 :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry