reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o! i znow dostalam Guavę - zkaładam, że od jakiejś hojnej forumowiczki :-)

JAKA TU DZIS CISZA! rozumiem, ze mama działa - a co reszta? wszystkim si ena boboseksy zebralo?
Moj M. chodzi i jeczy, zeby sie poprzytulac ale dzis figa z makiem! jutro odda probke do badania o bedzie mial ile zechce :D

reklama
Pamiętam i poczytuje was kochane trzymam kciuki za starania &&&&&&&&&&&&&&&&&

mama dla ciebie szczególnie&&&&&&&&&&&&&&&&
pok tez kliknełam może bedzie banan;)

ewula! dzieki za banana :) i innym za wody, guavy i inne przyjemnosci :) zaszalałyście. Gdyby chociaż połowa z Was tak klikała codzennie to mam szanse przecy na wyspie dłużej niż myślałam.

kobitki. jutro pobudka rano - ja pierwsza pod prysznic, potem szybko sie przyszykowac do wyjscia, M. w tym zasie przygotuje nasienie do pudeleczka i ja bede pedem jechac do laboratorium. Trzymajcie kciuki (na razie, żebym sie nie rozbiła pędząć przez miasto) a o kciuki za wyniki prosze od jutra do piatku!

lece juz spac. dobranoc laseczki!

Cześć Dziewczynki, witam się z Wami poranną kawką :-)

Pok też Ci przed chwilą kliknęłam w ten link, który podałaś :-)

A ja dziś w pracy i coś czuję, ze będę sama, bo dziewczyn nie ma :no::crazy:

cześć pszczółko, czesc pysiu :)
i inne późniejsze kobitki też witam serdecznie :-)

ja juz zwarta i gotowa (nie wiem tylko po co sie umalowałam) czekam az M. wyprodukuje i pedze dolaboratorium.
pszczółko dzięki za kliknięcie! :)

Witjcie Dziewczynki o poranku. Dopiero was nadrobiłam!!!

krolowo jak się zjazd udał?? :-) I w ogóle jak się czujesz?

A dziękuję. Nie jest nawet tak źle. Trzymam &&&&&&&&&&& za Twój ząb/kość szczękową.

no i gdyby kazda z was kliknela tu :zawstydzona/y:http://www.lost-online.pl/Zerba-u760 to moja postac w grze dostanie do plecaka jakies smacznosci (owoce potrzebne do przezycia). wiem, ze to brzmi idiotycznie ale sie strasznie w te gre wciagnelam :D

Kliknelam!

Za miesiąc kończę 30 lat i nie zapowiada się na potomka:-(

Spokojnie. Zobaczysz, że jeszcze się uda. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&777

kochane zmykam-jestem nagabywana na pająka :):):))))

papa ,do jutra-prosze nadal trzymać &&&&&&&&& za mojego pęcholka :))

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&!! Miłe pająkowanie było??

U mnie dalej cisza. Ale nie nastawiam się.

Pok trzymam kciuki za przytulanka dzisiaj!!

Dzieńdoberek :)

pszczolka :-) dołączam z kawką :-)

agatek Witaj - OTWIERAĆ SZAMPANA ????????? :-) :tak: :laugh2: :happy: :rofl2:

maaaama i jak tam....?? ja się pajunków bojam więc nie sprawdziłam jak to wygląda, ale wyobraźnia mi niestworzone rzeczy podpowiada :-D

pysia heloł !! :-) :-) :-)

krolowa dzięki... strasznie się boję dentysty :baffled: ale w tym tygodniu muszę się przemóc....

pok pomogłabyś trochę swojemu hihi ... co ma się tak sam męczyć :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry