reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej hej !!!

czy ktoś wie co z "naszą" mamą ?

lil- ja casta dostałam nie wiem na co , bo cykle mam regularntoe, tylko troche obfite, prolaktyne i progesteron tez okej, wiec nie wiem, ale coś pisałaś o sluzie, mam go mało, wiec moze na to pomoże :-D ?

jos - ja tam wole parzyste cyfry, nie wiem czemu, ale od zawsze wolałam i myśle , że 2011 nie jest mi pisany, nawet wole 2012 !!! Wiem dziewne, ale ja juz zaczynam dziwaczeć ;-)

gwiazdeczka - no to jak bola , to działajcie :tak:

królowa - smacznego obiadku !

pysia - tez uwazam, ze mozna po pol roku zrobic badania, po co czekac rok czy półtora, jesli cis wyjdzie to zanim sie rporobi badania leki zadziałają itp, to kolejne pół roku w plecy :baffled:

mere - witaj, a kiedy ty testujesz ?

reklama
hello babeczki.

dopiero odpalilam kompaale za godzinke jedziemy do znajomych wiec tylko na chwile jestem:tak:

u mnie temp.taka jak wczoraj czyli 36,8 dziś 24 d.c.
jutro wlece na chwile choć mam Toma w domu.w weekend wybywamy wiec pewnie nie wlece wogóle..
a jak do poniedzialku nie dostane @ (choć uczucia mam różne-raz mam nadzieje a raz jestem zrezygnowona...) to testuję.

idę poczytać co tam u Was;-)

PALEMKA- :*

GWIAZDECZKA a Tobie gin przepisal tego castagnusa?
PALMA oj tak po co czekac jak mozna juz po paru miesiacach poradzic sie lekarza... a i tak wlasnie badania czy leki to dodatkowy stracony czas...

Ten castagnus to naprawde sobie chwala w sieci.

Gwiazdeczko ja bardzo bym chciała zmienic myślenie ale uwierz mi nie jest łatwo kiedy się czegoś tak bardzo pragnie!!!!
Zaraz rok będzie jak się staramy o dziecko...tyle cykli bezowocnych :-( dlatego chyba muszę całkowicie zapomniec o drugim dziecku...
NIKUSIA-tak jak ja doczekam się trzeciego dziecka tak Ty doczekasz się drugiego!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem z Tobą nie poddawaj sie!!
Pysia czyli też owulka u Ciebie??? Nie wiem czy to pogoda czy coś mnie rozkłada, ale zaraz padnę. RATUNKU!!!!!!!!

LIL- nic Cie nie rozklada-zachodzisz w ciążę:tak::tak::tak::-D

KOCUREK- jak salatka???
JOSEPHINE- bedzie si,w koncu uda sie być mężowi w domu dlużej i traficie w owulke:tak:

zapomnialam co to ja jeszcze chcialam:sorry:

aaaaaaaaaaaa-Pysia ja tez lykalam Castagnusa przez 45 dni i udalo mi sie zajść bo po nim mialam piękny plodny śluz o "czulam " owulkę:tak:

MAMA A Tobie gin przepisal? a myslisz ze moglabyn sobie go kupic ? i czytalan tez o wiesiolku....

MAMA i ile to sie powinno brac? I ile tabletek ile razy dziennie? Bo zdecydowalan ze jak sie nie uda to kupie tego castagnusa. i do tego wiesiolek tylko napisz mi jak to sie bierze. i od 1d.c?
U Ciebie zapowiada sie mily wieczor. tak myslalan ze patrzysz w rodzinke i dlatego Cie nie bylo. A w weekend bedziemy tesknic :)

PYSIA- castagnus sie bierze od 1dnia @ codziennie przez 90 dni-jasli nie wazysz wiecej niz 60 kg to 1 tabletke rano a jesli wazysz wiecej niż 60 kg to 2 tabletki dziennie.

ja jak zaszlam to odstawilam.

wiesiolek bierze sie od 1 dnia @ do polowy cyklu-3 kapsulki na dzień.

ale mysle ,ze jak bedziesz brala Castagnusa to wiesiolek Ci nie potrzebny :))

MAMA a jak waze61kg? to jedna brac? robilam test i negatyw. mam nadzieje ze beda 2krechy a jak sie nie uda to kupie te tablety ;)

reklama
Hej dziewczyny:-)
Widze, że dziś Costagnus na tapecie:tak:
Co do tych tabletek to ja je zażywam 17 dzień, ale pierwszej tabletki nie zażyłam w pierwszym dniu cyklu. Jak miałam owulkę dość boleśnie ją odczułam-jajnik dawał znać inaczej niż zwykle. Widziałam, że maja coś pisała o takim bólu. Po owulce czułam bóle jak na @ i co jakiś czas jajniki. Myśle, że to działanie Costagnusa, bo wcześniej nie miałam takich objawów. I też czytałam o tych tabletkach dużo pozytywnych opini. Nie wiem czy wpływa na zajście w ciąże, bo mi chodzi o wyregulowanie cykli, ale jeśli tak by było, hmmmm...:-D:happy:

pysia- bliżej Tobie do 60kg więc moim zdaniem powinnaś zażywać jedne tabletkę. Ty też masz nieregularne cykle?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry