- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Jestem kochane, Ewelka , która mnie wiozła, zawiozła mnie do siebie na herbatkę. No wizyta w sumie nic nowego nie wniosła. Dostałam skierowanie na kolejny zestaw badań i zalecenie kontroli hormonów tarczycy raz w miesiącu. Jesli wyniki wyjda nie w normie mam się pokazac. A tarczyca uaktywniona jest przez ciążę i póki nie ma tragicznych wszystkich wyników będziemy tylko obserwować. W drugim trymestrze powinno przejść, czyli 2 styczniaCzyli generalnie ooopa i rzyganko dalej. A takie wiązałam nadzieje z tą wizyta. No cóż mam przynajmniej czyste sumienie
No i na tyle...
Pol wrócił do domku. Od jutra mnie niestety nie będzie bo net założą dopiero po nowym roku. Jutro znaczy nocujemy już u siebie. Czekajcie na mnie kochane i nie zapominajcie.
Buziaki
No i na tyle...
Pol wrócił do domku. Od jutra mnie niestety nie będzie bo net założą dopiero po nowym roku. Jutro znaczy nocujemy już u siebie. Czekajcie na mnie kochane i nie zapominajcie.
Buziaki
mlodam
mama Oleńki
gwiazdeczka no ja myślę że jednego, nic poprzednio nie mówiła o podwójnej, ale obadamy, obadamy. a jak się czujesz?
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Juz mi lepiej mlodam ;-) Bol byl wczoraj, ale juz jest gites, zbieram sily do kolejnej walki ;-) Jak to mowi mama, niech to juz bedzie ostatnia @ i niech sobie idzie na bambus na kolejne 9 miesiecy
ewula00
szczęśliwa ;)
Pozdrawiam was kochane i witam wszystkie nowe staraczki
łapie wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U mnie strasznie dużo pracy. Dziś zaczeła sie @. ale to w sumie dobrze juz wczoraj wiedziałam ze nic z tego w tym cyklu a tak przynajmniej wiem ze progesteron spadł z powodu @ Pomyślałam ze może zaczne mierzyć tempkę
Trzymam za was kciuki &&&&& uda sie jeżeli nie w 2011 to 2012 bedziemy razem
łapie wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U mnie strasznie dużo pracy. Dziś zaczeła sie @. ale to w sumie dobrze juz wczoraj wiedziałam ze nic z tego w tym cyklu a tak przynajmniej wiem ze progesteron spadł z powodu @ Pomyślałam ze może zaczne mierzyć tempkę
Trzymam za was kciuki &&&&& uda sie jeżeli nie w 2011 to 2012 bedziemy razem
mary-beth
Witam Was wszystkie!
Ruski rok mnie tu nie było, ale ostatnio mam tyle pracy, że nie wiem, jak się nazywam! Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście... ;-) Ja postaram się nadrobić Was, ale nie będzie łatwo, bo tyyyle już mnie tu nie było...
Wspomnę tylko, że nic nowego u mnie, czekam na @, a po @ wygląda na to, że zaczniemy stymulację...
Ruski rok mnie tu nie było, ale ostatnio mam tyle pracy, że nie wiem, jak się nazywam! Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście... ;-) Ja postaram się nadrobić Was, ale nie będzie łatwo, bo tyyyle już mnie tu nie było...
Wspomnę tylko, że nic nowego u mnie, czekam na @, a po @ wygląda na to, że zaczniemy stymulację...
mary-beth
Udało mi się pewną część poczytać i będę sukcesywnie nadrabiać. :-)
Misia - dzięki! :-) A mnie chyba coś ominęło, bo widzę suwaczek ciążowy! :-) Gratuluję!!!
Monisia - kochana, Ty już masz 17. tydz.! Ale ten czas pędzi!!! :-) Cieszę się, że wszystko w porządku! :-)
Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! :-)
Sergi - kochana, jak Ci fajnie, że masz urlop! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka!
Mlodam - jak samopoczucie?
Sol - no, już niedługo Emilcia zawita na świat! :-) Szybkiego porodu! ;-)
Witam się z nowymi staraczkami, z którymi jeszcze nie miałam przyjemności! :-)
Misia - dzięki! :-) A mnie chyba coś ominęło, bo widzę suwaczek ciążowy! :-) Gratuluję!!!
Monisia - kochana, Ty już masz 17. tydz.! Ale ten czas pędzi!!! :-) Cieszę się, że wszystko w porządku! :-)
Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! :-)
Sergi - kochana, jak Ci fajnie, że masz urlop! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka!
Mlodam - jak samopoczucie?
Sol - no, już niedługo Emilcia zawita na świat! :-) Szybkiego porodu! ;-)
Witam się z nowymi staraczkami, z którymi jeszcze nie miałam przyjemności! :-)
mlodam
mama Oleńki
misia nie jest tak źle ;-) z tym klepaniem. dajesz radę :-)
gwiazdeczka to owocnie działajcie po małpie i niech będzie tak jak Twoja mam mówi ;-)
mery u mnie jako tako, do przodu, muszę jakoś się nie zalamywać ale brak taty... co do dzidzi to staram się nie rozmyślać, bo niemyśleć się nie da. a jak tam Ty ?? juz troche odpoczęłaś po tym pracowym szaleństwie?
ja na dziś padam, idę jeszcze raz z psem, bo cos mu zaszkodziło i poleciał na dwa końce... ehhh zawsze coś...
dobranoc kobitki słodkich senków życzę
gwiazdeczka to owocnie działajcie po małpie i niech będzie tak jak Twoja mam mówi ;-)
mery u mnie jako tako, do przodu, muszę jakoś się nie zalamywać ale brak taty... co do dzidzi to staram się nie rozmyślać, bo niemyśleć się nie da. a jak tam Ty ?? juz troche odpoczęłaś po tym pracowym szaleństwie?
ja na dziś padam, idę jeszcze raz z psem, bo cos mu zaszkodziło i poleciał na dwa końce... ehhh zawsze coś...
dobranoc kobitki słodkich senków życzę
reklama
mary-beth
Mlodam - ja nic nie odpoczęłam, bo nie było kiedy. Nawet w Święta pobudki były, bo musieliśmy do rodziny jeździć każdego z trzech dni Świąt... A od pon. do pracy muszę chodzić, więc żadnego absolutnie odpoczynku nie mam już od listopada... Jestem wykończona, pozbawiona energii, bolą mnie ramiona i kark jak cholera, więc po Sylwestrze do lekarza i może dostanę skierowanie do fizjoterapeuty, bo masaże jakieś muszę chyba sobie zorganizować... Głupio tak narzekać, ale praca doprowadza mnie do szału... Zwłaszcza ci głupi klienci, którzy przyłażą, wrzeszczą, kłócą się, rzucają we mnie pieniedzmi!!! Chamstwo i brak taktu! Wiem, kochana, że Ci ciężko bez taty... Tulę mocno! Mam nadzieję, że trzymacie się razem... A co do dzidzi, to wszystko w porządku, prawda?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: