reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem po wizycie!!!!
Dzidzia sporo urosła - nie wiem ile bo mój gin to gaduła i sie zagadalismy wiec nie pomierzył:sorry2:,ale powiedzial ze główka w porzadku i ze zdrowe, wiec o przeziernosc nawet nie pytałam. Poza tym piersiami mam sie nie przejmowac, bo pewnie w tej jednej mam płycej nerwy i to dlatego...No ale mam leukocyty i bakterie w moczu wiec mi przepisał Furagin, Urosept i rutinoskorbin....a jesli chodzi o płec to powiedział ze na 100% nie mówi ale jak to okreslił - 3:1 ze córeczka, a siusiaka zadnego nie widzi:-D
KYRA - witaj!!!! :-)

reklama
MONISIA- no to git,ze wizyta udana!!dzidzi zdrowa [FONT=&quot]
a207.gif
[/FONT],leki dostalaś...wsztsrko gra

MONISIA witaj- jak się cieszę, że dobrze z dzieciątkiem:)
MLODA jak to szczęście i nieszczęście? Mam nadzieję, że zobaczysz śliczną niunię, albo nawet i dwie:)
MAMA u mojego maluszka wszystko dobrze- byłam w ostatni poniedziałek u lekarza- i prawdopodobnie mamy synka:) Już od jakiegoś czasu czuję tego motylka w brzuszku:)

KYRA- no to gratuluje synka-bedzesz miala morze milości [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

a Mlodam zmarl tata....dlatego nieszczescie...a szczescie bo ciąza..

MAMA Kurcze, tyle smutnych rzeczy się wydarzyło:( Aż trudno tak w pełni cieszyć się własnym szczęściem kiedy u innych takie problemy i tyle bólu...
MLODA ...napewno Ci Go brak, ale wierzę, że właśnie teraz szczególnie się Tobą opiekuje i jest bardzo blisko...
Muszę się pożegnać, bo słyszę, że mój małżonek kochany szykuje kolację, a że ma dziś humory i muchy w nosie to zejdę od razu, bo gotowy się na mnie za chwilę obrazić...

Kyra smacznego i wracaj do nas ;-)
a czemu nieszczęście to mama napisała, niestety nie zawsze jest tak jak chcemy. brakuje, często o nim mówimy, wspominamy. wczoraj miesiac minął, nie wiem czy dopiero czy aż, ale nadal mimo tego że wiem, co się stało, że go nie ma, to mam wrażenie jakby miał niedługo wrócić, ze sklepu, miasta... ehhh
a w którym tyg jesteś? masz zły suwaczek :p bo nie pokazuje w którym tyg jesteś ;-)

Mlodam, no to kciukaski za wizyte i ujzenie pieknego brzdaca :-) a moze 2??

Kyra witaj :-)

Mama - buziaki :-*

U mnie po odstawieniu lutki wczoraj - dzisiaj juz brazy i bol podbrzusza, wiec @ czai sie za rogiem. Mam naieje, ze to juz ostatnia....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry