reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - ja dostałam od mamy kasę z okazji obrony więc staram się wydać mądrze :tak: Karola ostatnio dostała od babci taką super kurtkę - niby jesienna a w sumie to bardziej zimowa więc spokojnie ma w czym chodzić tylko czapy ciepłej brakowało, gorzej ze mną, bo nie mam kurtki żadnej a we własne się żadne nie mieszczę. Moja mama kupiła mi kurtkę taką luźną jak byłam w ciąży z Karolą ale taką jesienną z dociepleniem, tyle że ja w niej chodziłam w 4-6 miesiącu ciąży a teraz jak by się przydała to się w nią za chiny nie zmieszczę bo się nie dopina :-D Dlatego chodzę w kurtce M ale ona na niedługo starczy :-( M kazał mi iść na zakupy bo jak stwierdził - chodzę ubrana jak "ta sierota" :dry: A ja wolę coś jemu i Karoli kupić niż sobie :-p

musia - przyzwyczaisz się :-D faceci są bardziej rzeczowi i konkretni - baba albo będzie chciała pogadać a tu rzeczowo trzeba bez rozczulania się :-D

U mnie dzisiaj było 3 stopnie i mega wilgotny-zimny wiatr :dry: :no: Więc odczuwalna kole 0

reklama
SOL to rozumiem, że się obroniłaś!!!GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!
MUSIA ja też chodzę do faceta (teraz to już trzeciego)- raz byłam u kobitki i się sparzyłam:(bardzo żle to wspominam...

Hej dziewczynki!!!
A ja, głupia, myślałam, że teraz to już może być tylko lepiej....
EHHHH...
Jakie życie potrafi być przewrotne....
:-:)-:)-:)-(

Witam porannie u mnie :)

Mlodam ciesze sie razem z Toba :)
Vjolka co sie dzieje?

Tym co poszly juz spac slodkich snow zycze a Tym co jeszcze siedza milego wieczorka :)

Ja lece sie polozyc jeszcze na troszke pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Wszystkim,
Dziewczyny czy Wy tego castagnusa to bierzecie na wydłużenie @?? Ja go też biorę, ale raczej na zbicie prolaktyny, bo @ to ma 6-dniową.
A piersi dalej bolą, a do @ jeszcze tydzień...... i jak tu się nie nakręcać??!!!!

Cześć z samego ranka
Proszę wszystkie dziewczyny o trzymanie kciukasów.@ powinnam była dostac wczoraj,wczoraj bolał mnie brzuch jak na @,ale nie przyszła:) póki co.Temperaturka nie spadła,ale zrobiłam rano test i wyszedł negatywny:((

Cześć Dziewczynki:)
Malami wiem co czujesz... Ja mam termin dziś i mnie boli tak że lada chwila się spodziewam @... Ale jak nie przylazła to może jeszcze jest szansa. Test nie zawsze jest wiarygodny. Będę trzymac kciuki!!

V_jolka co się dzieje?? Jeśli chcesz się wygadac to pisz śmiało my tu zawsze wysłuchamy, nawet jeśli nie będziemy umiały pocieszyć... Może lepiej Ci się zrobi.

Zizi poprostu nie da się nie nakręcać... Mnie piersi bolą tak że nie mogę się dotknąć i też sobie nawyobrażałam niewiadomo czego... A pewnie dziś przyjdzie @ cos tak czuję...
Nie da się nie mieć nadziei jak się widzi trochę chociaz objawów...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jaewa śpisz jeszcze? Pytałam siostrę o lutkę ale w obliczu tego że jest w ciąży (i byal jak pytałam ale nie przyznawała się jeszcze) to potrzebuje... Chyba że wysępi na wizycie z 1 opakowanie extra. zapytam jeszcze raz.

A ja dziś tak sobie... Byliśmy wczoraj u znajomych i wrócilismy po 23... I o 5 się już obudziłam i potwornie niewyspana jestem. No i ten brzuch boli także spodziewam się @ i to dodatkowo psuje humor....
Czemu to tak jest że tyle trzeba czekać na to swoje szczęście....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry