S
Sol
Gość
mama - ja dostałam od mamy kasę z okazji obrony więc staram się wydać mądrze Karola ostatnio dostała od babci taką super kurtkę - niby jesienna a w sumie to bardziej zimowa więc spokojnie ma w czym chodzić tylko czapy ciepłej brakowało, gorzej ze mną, bo nie mam kurtki żadnej a we własne się żadne nie mieszczę. Moja mama kupiła mi kurtkę taką luźną jak byłam w ciąży z Karolą ale taką jesienną z dociepleniem, tyle że ja w niej chodziłam w 4-6 miesiącu ciąży a teraz jak by się przydała to się w nią za chiny nie zmieszczę bo się nie dopina Dlatego chodzę w kurtce M ale ona na niedługo starczy :-( M kazał mi iść na zakupy bo jak stwierdził - chodzę ubrana jak "ta sierota" A ja wolę coś jemu i Karoli kupić niż sobie
musia - przyzwyczaisz się faceci są bardziej rzeczowi i konkretni - baba albo będzie chciała pogadać a tu rzeczowo trzeba bez rozczulania się
U mnie dzisiaj było 3 stopnie i mega wilgotny-zimny wiatr Więc odczuwalna kole 0
musia - przyzwyczaisz się faceci są bardziej rzeczowi i konkretni - baba albo będzie chciała pogadać a tu rzeczowo trzeba bez rozczulania się
U mnie dzisiaj było 3 stopnie i mega wilgotny-zimny wiatr Więc odczuwalna kole 0