reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol ja niestety nie sądziłam ,że urodzę wcześniej i mały 2,26kg miał jak się urodził ,a potem po przejściach do 1,5kg spadł i naprawdę ciężkie dla mnie chwile... Bo po urodzeniu nie trzymali go w inkubatorze i po dwóch dniach byliśmy już w domu. Ja go ubierałam w trzy warstwy przykrywałam dwoma kocami plus rożek ,a cały czas był zimny...nie trzymał stałej temperatury w ogóle...i po tygodniu dostał Hipotermii :-( 33'C ,a ja przez tydzień w szpitalu siedziałam dzień i noc nad inkubatorem modląc się by nie zabierał mi Maciusia...i wtedy jak był cały w tych kablach nie chciałam ,żadnych zdjęć bo takich pamiątek z przykrymi wspomnieniami lepiej nie trzymać... ale mam takiego małego pampersika tyci tyci i zdjęcie po szpitalu jak ten pampers po kolana...
Ehhhh rozgadałam się...

reklama
SOL- dzieki,trzymaj &&&&&& trzymaj :)))

MARY-BETH- no to Ci sie porobilo....mam nadzieje,ze wodka rozgrzeje...i moze wlanie organizm tego potrzebuje ,zeby odpocząć od hormonów...

i tak nie ma co gdybac do czasu az Tomi zrbi badaniew styczniu-do tego czasu ja nic nie lykam -tylko castagnus i folik:)
no i tak chyba będzie najlepiej :) a ja wiesz tak zapobiegawczo kciuków nie puszczam i czekamy do stycznia razem :)
Cześć dziewczynki :D

ja SZCZĘŚLIWA OD KILKU CHWIL OGROMNIE. Dodzwoniłam się do lekarza iiiiiiii znam wyniki genrtycznych, nie wykryli nieprawidłowości :D hura hura hura.
wleciałam przekazac wiadomość, będę później :)

Ewcia ściskam Cię mocno... buziak. "Ból można rozpraszać i uśmierzać przez łzy."
gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja właśnie wykombinowałam ze zamówie sobie bółeczki z serem i pieczarkami z sosem czosnkowym ;-(

MLODAM- gratki i ciesze sie z Tobą!!!!!!!!!!!!
JOSEPHINE-JA przynajmniej do lutego nie testuje-robienie dzidzi "zawieszone" :)

MARYKLA- czesc kochana-dziekuje ,trzymaj &&& tak na zapas :)
mam nadzieje,ze po castagnusie @ bedzie dluzszy a nie 2 dni ...;/
a Tobie życze smacznego :):):)))) i poglaskac brzuszek :)

Witam moje ulubione staraczki:tak:
MŁODAM - super, bardzo sie ciesze!!!!:tak::tak:
MAMUS - dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~`!!!!!!!!!!!!
Ja własnie mam bardzo niskie cisnienie - dzis po kawie 98/58:szok: I czesto w ciagu dnia kreci mi sie w głowie, a wizyte u gina mam dopiero za tydzien.....
DLA WSZYSTKICH POTRZEBUJACYCH ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mamcia no mam nadzieje że pomoże Ci ten costagnus mi on naprawde wydłużyył @ bo wczesniej miałam 2-3 dni a potem 3-4 dni i 2 dni plamienia więc widac różnice :) i oby u Ciebie było tak samo :)
a bółeczki dopiero będe zamawiać bo od 13 można :) i pogłaskam brzucho i tą głodomorre w środku :)

MARYLKA,MONIIA,MAJQA- dzieki babeczki..;-)
Marylka- Ja bym byla szczesliwa gdyby moj @ trwal 4 dni :sorry2:narazie to marzenie...ale biore castagnusa i na ten cykl nie licze ,ze @ bedzie dluzsza-choc bylo by milo:-pale na nastepną @ licze ,ze bedzie dluzsza:tak: potem jeszcze jedna i Clo:sorry2:a do tego czasu luz bluz i winko wieczorem:-D:-D

majqa to był prawdziwy koszmar ,ale warto było to znieść bo teraz Maciuś jest ze mną ,lada moment dwa lata skończy i dzięki niemu jestem najszczęśliwsza na świecie... Dwa razy byliśmy o krok od nieszczęścia...jednak jeszcze nie jego czas i ten u góry to wie :-) Drugi raz był w święta ,Maciuś się dusił ,ale koniec złych wspomnień bo płakać mi się chce :-(

Kobiety wbrew pozorom są silne ,niby takie małe istotki ,a chyba mamy więcej siły i wiary niż mężczyźni ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry