reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młodam to beta - dziś
Kala ano obawy mam i to wielkie, na razie to wszystko wydaje mi się tak nierealne, tak odległe, a jak się okaże dziś że Tak - matko chyba umrę. boję się
Maggy to super że dzidzia rośnie :) a mamę uprzedź bo inaczej nie będzie pierogów heheh ja bym nie podarowała. a niespodziankę i tak będzie miała mama ogromną :)

reklama
dziekuje mlodam :) no jak lekarz potwiedzil, ze wszystko ok, to naprawde odetchnelam z ulga... i pozniej wlaczyl glosniki, zebym posluchala bicia serduszka to juz mi lzy polecialy :)

w ogole tamta lekarka nic mi nie mowila co jesc a co nie.. co moge a czego nie.. a ten od razu.. dopytywal o wszystko i wypisal karte ciazy... no i tak to rozumiem :)

klopsik- ojjjj rosnie rosnie.. juz ma 2.60cm :) a z mama to poczekam do przyszlego tygodnia :) juz sie dopytywala kiedy przyjezdzam :)

Maggy gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super że masz same dobre wieści :) rewelacja no i dużo taniej :) naprawde :) super , troche dużo zakazów no ale czego sie nie robi :) dla dzidzi :):):)

mama a jak Twoje wyniki ??

no wlasnie a gdzie mama?
miala o 13 wejsc.. a juz jest 14.. czy ktoras wie jak daleko jest ten ginek ??? mam nadzieje, ze wszystko tez bedzie ok :)

Maggy- ciesze się, że wszystko ok. Możesz już spać spokojnie :-) Och, jak fajnie masz :-)Dbaj o Was :-)

Młodam- w zeszłym miesiącu miałam torbiela, czy będzie nadal to się okaże.

Klopsik- obawy zawsze będą, czy to będzie Twoja pierwsza ciąża?

Marylka- myślałam, że pojechałaś co najmniej na tygodniowe wakacje. Jak utarg?

maggy super :) bardzo sie ciesze, że Ludzik rośnie i wszystko z nim w najlepszym porządku :)
mama opowiadaj co u Ciebie
Klopsik a Ty o której masz te wyniki?
kalamandyna no i Ty jak z wizytą na którą idziesz?

kalamandyna : nie ma tak dobrze :) na razie musi mi weekend wystarczyć :) a poza tym nie odważyła bym sie mamy na tak długo zostawić w sklepie bo mogła bym go nie poznać :):):) a utarg nie bardzo ludzi jakoś mało :( i duchota straszna

widze, ze dzisiaj dzien chodzenia do ginow :D

wlasnie gdzie ta nasza mama? trzymam mocno &&&&&&&&& za dobre wiesci :)

hello,jestem
wiec w sumie to wiem tyle ,ze nic nie wiem-lewego jajnika nie znalazl bo ja mam z nim kiepsko -po drugim porodzie mi sie "pozawija"za macice,raz jest blizej miednicy...no nic,w prawym jest pecherzyk 19mm i w piatek mam przyjechac sprawdzic czy peknie czy znowu sie skurczy.oczywiscie dzialac;-)co do nedo to prosze sobie zlaczyc kciuk i palec wskazujacy...tak wyglada moje endo-powinny byc 2 linie w roznym odstepie a ja mam w odstepie a potem sie lacza:szok:-powiedzial ,ze to jest dziwne....:sorry:
przejzal moje wyniki a si wiec nic wiecej z badan nie musze robic,zapytalam o nadzerka bo 1,5 roku temu mialam wymrazaną-powiedzial ,ze to nie ma wplywu na zaciążenie bo nie powoduje zrostow.
poza tym jesli teraz dostane @ to od 5 d.c. mam brac ten estrofem na wyregulowanie cyklu...to tyle u mnie!

reklama
mama- czyli macie dzialac :D bo reszte z tym endo i tymi dwoma liniami to niezrozumiale dla mnie :D najwazniejsze, ze macie zielone swiatlo :D czyli trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pecherzyk :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry