reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran-atha- ja dopiero na 17:30, pewnie wkocze wieczorkiem na BB i powiem co i jak. Ech, denerwuje się...

Marylka- wakacje krótkie, ale chociaż jakieś :-) To tak jest jak się ma swój interes. Coś za coś.

Mama- no to owocnego działania :-) Trzymam kciuki.

Któraś jeszcze ma dziś wizyte u gina? :-) Wychodzi na to, że te co miały mieć to już miały.

reklama
Witam was wszystkie!!!
mama
dobrze będzie teraz musi być będę trzymała &&&&&&&&&&&&& za następną wizytę.
Maggy super wieści kochana ,ale ja na Twoim miejscu bałabym się lecieć samolotem...
Krakowianka jak tam ciężarówko się masz?
kalamandyna trzymam również kciukasy ,abyś mogła wreszcie rozpocząć swoje staranka.
maran ,marylka witajcie ;-)

MAGGY,MARCEPANEK,KALAMANDYNA- dziekuje za &&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadziej,ze pecherzyk peknie i bedzie si bo powoli juz mnie wena opuszcza ,ze sie uda...
bedziemy dzialac od jutra lub od czwartku-gin powiedzial od czwartku:tak:

kochane biore sie za obiad bo ta godz.a ja jeszcze obiadu nie mam-remonty drog przy wyjezdzie z Poznania ,zakupy zaliczylam i dopiero dojechalam ,a zaraz musze po ZUZE jechac:tak:

Maggy super wieści:) Teraz trzymaj się zaleceń doktorka i cisz ciążą jeszcze bardziej:))
A tak wogóle to dziękuję za kalendarzyk bo zapomnialam:((

Mama super pęcherzyk! Oby sam pękł i oby coś malutkiego z tego wyniklo:)) dzialajcie:)) A powiedz jakiej grubości mialaś to endo?? Pomogly cos orzechy czy nic? Na tych liniach się nie znam:(

Mama no to cosik tam wiesz :tak: trzymam kciukasy za owocne starania!!!! może to teraz Ty mi uściskiem przekażesz dobre fluidki...

Kala oby wszystko było git, daj znać koniecznie.
Klopsik aaaaa to powodzonka jak po wyniki będziesz.

Ja tez będę mykać dziewczynki!!!! do potem papaty.

Ostatnia edycja:
mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja Cię muszę opitolić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za stwierdzenie ,że będziecie działać od jutra albo czwartku?
Nie chcę mi się tego słuchać co to za podejście. Ty ty ty ty niedobra. Kochana ja widzę ,że wy się nastawiacie na robienie dzidzi ,a gdzie miłość? Albo Tomiego opitolić trzeba. Kochana macie się bobosexić ile wlezie jak ochota ,a nie bo akurat takie dni. Jeszcze dzisiaj jak dzieci będą spały chcę słyszeć aż u mnie w Bielsku wasze dzikie bobosexy :-)
I głowa do góry!!!!!!!!!!!!! Bo ja chyba bardziej pragnę żebyś zaciążyła niż Ty sama :-) he he

Młodam- jasne, dam znać :-) Mam nadzieje, że będziesz mi towarzyszyć w listopadowych działaniach sama działając ;-)

Marcepanek- co za konkretna wypowiedz :-) Dobrze powiedziane, popieram :-)

Mama- mam wrażenie, że słysze cień zwątpienia?

Ja też zmykam coś przekąsić, buziaki dziewczynki :-)

Ostatnia edycja:
jestem miedzy wstawianiem miesa a obieraniem ziemniaków:)
MONIA- nie mierzyl endo bo nie wiedzial z ktorej str to zrobic czy tam gdzie szerzej czy tam gdzie wąsko-powiedzial ze to i tek nie bedzie miarodajne.....;/
no nic podzialamy z nadzieja ze sie uda bo coz mi pozostalo.......
a Ty kiedy masz teraz wizyte??mam nadzieje,ze owulka bedzie w koncu z prawego u Ciebie tam gdzie masz jajowód:)

reklama
Witam dziewczyny :-)

Widzę wtorek dniem dobrych wieści!
Maggy gratuluję bicia serduszka, niezapomniane wrażenia :-) I tak już co wizyta można posłuchać jak się nie ma sprzętu w domu, cudownie :-)

Mama co prawda niewiele zrozumiałam ale skoro gin nie powiedział, że jest źle, znaczy, że może być tylko dobrze :-)

Kala
daj znać jak wrócisz od gina, trzymam kciuki i mam nadzieję, że torbiel poszła sobie w cholerę ;-)

A ja dzisiaj w lesie z psami buszowałam w krzakach i wybuszowałam wielgachne, pyszne jeżyny :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry