reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marylka - oj żeby się chciało :-D

ewciu - wyślę jak tylko się pojawi bo mam dość upałów :-D

Jestem w szoku - moje dziecię przylazło, wlazło na kolana i usnęło :szok: od 20 min smacznie śpi - już ją odłożyłam do wyrka. Ale obudziła się o 9.45 i usnęła przed obiadem - a to bardzo rzadko się zdarza :no: Ale w taką pogodę :sorry:
A powiem wam ze w ogóle się ciążowo nie czuję :-p Brzuszek zmalał - jakby się schował, maluch jeśli go czuć to jak wypycha dupkę (Karola w tym czasie już zdążyła M zrobić sieczkę z błony bębenkowej jak mu skopała ucho :-D ) i gdyby nie to podsłuchiwanie tonów co kilka dni to bym nie pamiętała ze w ciąży jestem :-( Chyba ten maluch ma za dużo miejsca i nie ma jak kopać mamusi :-(

Nie wiem, co się dzieje...
Słabo mi...
przed chwilką wystraszyłam Kacpra, bo prawie zemdlałam...
Chyba efekt fatalnej nocy :-(

hejka Kala :-) jak tam dzionek mija? :-)

Sol widoć pogoda do d... pamiętam, jak na zwolnieniu byłam i była szarówka i padało to sama byłam jakaś taka nie w sosie i spałam do 11 :-O
Sol wiesz może co się dzieje, czy jakiś błąd na stronie, jak wciskam edytuj post to nie mam buziek, i nie wiem czemu :-/

Ostatnia edycja:
Agnieszka.kk
dziś około 17.30 odbieram - chyba padnę tam zanim to otworzę, mam nadzieję że uda mi się samej to jakoś dobrze zinterpretować, dziewczyny jak ma wyglądać pozytywny wynik, a jak negatywny, pomóżcie

Dziękuję za wszystkie trzymane kciuki :tak: jeju jak dziwnie mi. przy zwykłym teście jakoś wcale się nie stresuję a teraz? może dlatego że to pewny wynik.

siedzę w pracy jak na szpilkach a czas tak powoli leci.
a jak się okaże że TAK - rany co dalej?? :szok:

witam popołudniowo... czekam na wyniki z wizyt :) bo widze, że dziś nie tylko mama i maggy mają swoje wizyty... no i ciekawam jest bety :)
Ala śpi, ale tam katar tak jej dokucza, że strasznie sie kreci... mój bidulek mały :(

Hej Maran! :-) a moze jej czosnek wyciśniesz i położysz w pokoju gdzie śpi? wiem, że to nie zapach perfumów, ale moja lekarka mi tak radziłam jak w ciąży byłam, by przeszło, że bakterie wygania ;-)

Klopsik a jakie to wyniki? siorki, ale nie miałam ostatnio okazji dokładnie doczytać :crazy::crazy:

Młodam- dziękuje, dobrze mija dzionek:-) Czekam niecierpliwie na wizytę u gina:baffled: A co u Ciebie?

Klopsik- hehe, rozumiem Cie, bardzo tego chcesz a jednak jakieś obawy są. Wydaje mi się jednak, że to naturalne.

Ta moja ochota na drugie dziecko jest niestablina, przechodzi falami, są dni kiedy bardzo, bardzo chcę, a są takie kiedy zaczynam wątpić, bo się boję. I tak zaryzykujemy:-)Spróbujemy jednak na luzie- łatwo mi samej tak mówić.

Witam ponownie

Dziekuje za trzymanie &&&&&&&&&& bo bardzo sie przydaly.
Lekarz potwierdzil 8 tydzien i 6 dni, aczkolwiek bobas jest duzy jak na ... 9 tydzien i 5 dni. Zapytalam, czy to cos zlego, ale zapewnil mnie, ze wszystko jest ok. Slyszalam tez bicie serduszka aaaaaa!!! Ale super :D tak sie ciesze, bo wszystko jest ok.
I moge latac. Powiedzial, ze teraz ryzyko poronienia spadlo z 15% do 3% i mam o siebie dbac, duzo chodzic no i cieszyc sie ciaza.. taaaaa J przeciez ja sie ciesze :D
Mam zakaz jedzenia lodow, ciast, ciasteczek, slodkich napojow, napojow gazowanych, jedzenia winogron, jesli chodzi o banany to tylko 1 szt, kawalek sliwki, brzoskwini itd itd.. zero plesniowego sera i wszystkich „miekkich” serow...
Poza tym duuuuuuuzo wody, ponad 2 L dziennie..
I na koniec mialam niespodzianke- cena 36 euro z usg.. a u tamtej lekarki placilam z usg 86 euro... Niezle, co? A ten sam szpital :D

W kazdym razie, bilety juz mamy zabukowane z moim i lecimy do PL 22 sierpnia.. Na razie nic nie mowie mamie, zeby Jej zrobic niespodzianke na 2-3 dni przed przylotem. Zrobi mi pierogi ruskie :) mniam mniam :) a moze po prostu sie zjawie w domu... hmm... tez pomysl :D hihihihi[FONT=&quot]
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Magyy cieszy, że wszystko OK. Dbaj o siebie, a że dziecko duze jak na dany tydzień to się tylko cieszyć, zazwyczaj w tak wczesnych ciążach są mniejsze niż wskazuje na to tydzień. także tylkio :-D

Kala a co tam za wizyta u gina? cos konkretnego czy podstawowe badanie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry