reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczesliwa- super, ze dzidzia sobie fika :) ja juz tez chcialabym to poczuc... :)

dzieki dziewczyny za &&&& ... i uciekam do tego lekarza....
bede pewnie ok. 13 albo pozniej

buzka

reklama
Witam się porannie ze wszystkimi gadułami :-D

Jeny ależ wy macie tempo, my wstałyśmy niedawno i dopiero zjadłyśmy śniadanie :-D Idę was nadrabiać powoli :-D

krakowianka - nie martw się - pierwsza będziesz wiedzieć :tak: A na bank będę w tym roku w Krakowie tylko nie wiem czy sama czy rodzinnie lub sama z Karolą.
maggy - powtórzę się - imprezowiczko :-p

Buzia mnie zaczyna boleć od dmuchania Karoli balonów - nie wiem co oni wymyślają ostatnio - z tak grubej gumy je robią że ni pierona nie idzie ich nadmuchać :dry: Aż mi dziąsła zaczęły krwawić z ciśnienia :-( A zaraz spadamy do ostatniej hurtowni zobaczyć tą spacerówkę :-p Tylko żeby mi się jeszcze iść chciało :-D

renna to faktycznie bardzo nieciekawie:-(.rozumiem,że badań żadnych nie miałaś?mam nadzieję,że wszystko się wyjaśni pozytywnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

krakowianka,sol witajcie:-)

maggy czekamy na wieści:-)

mama Ty wiesz...&&&&&&&&&&&

Renna a byłaś z Twoim problemem u ginekologa?
Co poradził?

Jeden powiedzial ze musze czekac bo tak sie zdarza. Po 3 miesiacach drugi tez powiedzial zeby poczekac a miesiac temu poszlam do polskiego ginka i ten pobral krew na hormony i teraz czekam na wyniki. W sobote mam kolejna wizyte u polskiego ginka :)

Mama Dzięki:tak: i powodzenia w Poznaniu!!

Mam stresa. Jak robiłam testy to jakoś na luzie, a tu kurcze to badanie krwi mnie stresuje. Pewnie dlatego że ta @@@@ wredna tak się spóźnia :angry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry