reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczęśliwa spałam sobie smacznie,to M mnie obudził miętoszeniem dupki:zawstydzona/y::-D,a potrm to wiercenie,wrrr

mama dzięki;*

IWONKA 100 LATEK JUBILATKO!!!

reklama
Witam was dziewczyny:)

Iwonka sto lat sto lat niech żyje żyje nammmmm...Wszystkiego najlepszego Iwonka z okazji urodzinek!!!
images

Bibinka- powiadasz miętoszeniem dupki Hi hi :):)
Kochane zmykam sie szykować później do sklepu i zabieram sie za obiadek buziaczki kochane bede później :*
Agunia - buziaczek :*

Ostatnia edycja:
Dziewczynki prosze o kciuki mocne.... Dzis o 19 idziemy oglądac meiszkanie do wynajęcia... Mniejsze i tańsze niż mamy teraz, ale akurat takie jak chcemy. jest trochę chętnych i niew eimy czy wlaścicielka zgodzi się na psa i wyniesienie części mebli....Ale bardzo bym chciała się przeprowadzić!

Agnieszka, Babinka cześć:) Co tam u Was?

Mlodam mam nadzieję ze wyznaczą Ci jakiś szybki termin tych badań i że cos się wyjaśni...

Monia Witaj!
W takim razie kciukasy zaciśnięte:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oby Pani się zgodziła.Powodzenia!!!
Daj znać po 19tej czy macie to mieszkanie.

A u mnie wszystko ok:)
Nic szczególnego się nie wydarzyło,lecz mogę napisać że jestem szczęśliwa ooo :-D

Pogoda jakaś taka nijaka bo ciągle pada.
W nocy była taka ulewa że spać nie mogłam i teraz też pada :baffled:

Bibinka,mama witajcie:)

Witam się z tymi, z którymi się jeszcze nie witałam. :)

pok nie wiem gdzie się musi produkować, ale chyba w lab..
no właśnie dziewczyny jest możliwość żeby zajść w pierwszym ala cyklu po poronieniu?

Oczywiście, że jest to możliwe - ja jestem na to najlepszym przykładem.

A teraz już się żegnam, bo lecę do miasta spotkać się z koleżanką - czytajcie: wykorzystać jeszcze te kilka dni urlopu, które mi zostały. ;) A wieczorem - papierologia, eh. Buziaki. :)

reklama
bibinka no u mnie sprawa to grubsza jest
Ja w styczniu odstawilam tabsy i to by było na tyle. Od stycznia nie mam @. WOGÓLE!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry