reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia- hej! kociaki sliczne... i te biale lapki.. :D uwielbiam kotki, ale jak sa male :D pozniej im nie ufam.. ;)

jesli chodzi o rozmowe, to faktycznie jakies durne pytania... ja uwielbiam prowadzic rozmowy kwalifikacyjne.. ludzie zawsze jak juz jest po to mowia, ze mysleli, ze bedzie bardziej nerwowo.. a pomimo, ze ciezkie pytania, to jednak sympatyczna atmosfera... i to jest wazne rowniez dla mnie :) a wiec- zycze lepszych rozmow w przyszlosci.. a raczej nikt nie powie Ci od razu, ze jestes przyjeta.. ewentualnie moga wspomniec o kolejnym etapie rozmow i ze zostaniesz poinformowana o dacie itd.. ale nie zdazylo mi sie nigdy na pierwszej rozmowie, zeby od razu powiedzieli, ze przyjeta jestem... wiec.. glowa do gory!

Ewcia
- film ok, tylko podklad beznadziejny... nie wiem kto to spiewa, ale mogli sie bardziej postarac... poza tym jak widze chore dzieci to serce mi sie kraje.. nie wiem, czy dalabym rade sie opiekowac non stop.. lzy mi same leca po policzkach.. ech zycie.. nigdy nie wiesz co ci przyniesie..

reklama
mama no chyba jednak zatestuje a co mi szkodzi ale w pon dopiero
buniu piękne kociaczki po prostu boskie :) a rozmowa faktycznie dziwna

BUNIA- hej no to jestes "kocią mamusią" :)) super kociaki:)
MARYLKA- pewnie,ze w poniedzialek i to z rana bo wiadomo -najlepiej:)

ja juz mam chlodnik gotowy ide na ogród posiedziec z rodzinka-dzieci jak zwykle w basenie:)

Bunia-jakie kochaniutkie te kociaki :-) chetnie bym wziela jednego-ale mój G się nie zgodzi na trzeciego :-(

Chcialam Was podpytać zanim pojadę-bo niugdy tak nie mialam-wczoraj przed fitnessem i dzis godzinkę temu-miałam takie małe plamienie-papier róźowy-to na owulkę sygnal czy fasolinkę? Dziś jest 15dc.

agatek stawiam na owulkę

dziewczyny, wkleiłam zdjęcia, bo szukam domku dla tych kuleczek małych. wiadomo, że parę tygodni to potrwa zanim nauczą się jeść i załatwiać do kuwety, ale już zaczęłam pytać znajomych czy ktoś nie chce. może macie kogoś kto mieszka na śląsku i niedaleko mnie i wziąłby takiego kociaka? płeci jeszcze nie znamy, bo są za malusie. za parę dni się okaże jaką drużynę mamy

ja się dzisiaj tak fatallnie czuję, że nie chce mi się nic- zatoki naparzają jak nie wiem. przegrzało mnie wczoraj u mamy na tej działce. oczy bolą jak nie wiem.

chwilami czuję jajniki (?) chociaż nie jestem pewna, czy to nie np. jelita ale śluz mleczny jakiś też mam. oprócz tego nic. najdziwniejsze, że cycuchy jeszcze nie bolą- zwykle już by bolały. zobaczymy- jeszcze parę dni. mam nadzieję, że się udało wkońcu.

narazie idę umyć ziemniaki i zetrzeć ogórka na mizerię- dziś obiad wcześniej bo na 14 idziemy do znajomych pomóc w przemeblowaniu. no a potem pewnie grillek, więc znowu mnie nie będzie. przynajmniej nie mam czasu na myślenie, czy się udało czy nie. chociaż to jeszcze za szybko- na 3,4 dni przed terminem @ będę świrować

buziaczki słoneczka moje. miłego weekendu

Agatek - przy owulce nie ma plamienia więc raczej odpada.

bunia - kocięta śliczne i chętnie bym wzięła ale coś mi się rypnęło i dostałam alergii na sierść i już i tak klnę bo mam koszatniczki które się lenią :-( Żal mi ich wydawać bo się przywiązaliśmy ale jeśli mi szybko katar nie przejdzie to pod koniec wakacji pójdą do zoologa :-( Zapytam kolegę bo jest z twoich okolic chyba :-D

A ja jestem zła bo nigdzie nie możemy znaleźć głupich sorbetów lodowych :dry: a nie chce mi się jechać na drugi koniec miasta za nimi bo zanim obrócę to będą roztopione :-(

Poszukalam na portalach medycznych-dobrze że miałam czas-i może być plamienie przy owulce-więc mam nadzieję że dziś czy jutro zobaczę już te II kreski takie same. Dziś ciężko będzie zrobić-ale zabrałam ze soba test-może w wc zrobie :-D
Buniu-popytam o kociaki też. A są przesłodkie :-)

a czy ktos wie co sie dzieje u Szczesliwej? moze nie doczytalam ale chyba dawno Jej tutaj nie bylo...

Sol-a ta alergia to w ciazy Ci sie pojawila?

maggy - nie - mam już ją 14 lat niestety tylko ostatnio mi się zaostrzyła i jak już miałam iść na odczulanie to zaciążyłam :-p Więc chyba poczekam sobie z odczulaniem do końca karmienia :-D A Szczęśliwa wczoraj się logowała ale nic nie pisze :-)

Szczęśliwa - jak się zalogujesz napisz co u Ciebie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No my jedziemy nad wodę:-)ZYCZĘ WAM MILEGO DNIA I CHLAPIĘ CHŁODNA WODA.:-)
Agatek ja miewałam plamienia w czasie owuli ale raczej takie brązowe nie krwiste i mogą one występować
maggy miłego wypadu i tzrymam&&&&&&&&&&&&
Ewcia, ewelinka pozdrawiam:-)
Buniu rozmwy sa raczej głupawe zwlaszcza te pseudo psychologiczne, więc olej to kochana:-)
mama mniam chłodniczek, miłego dnia i do zobaczenia potem:-)
sol witam, smacznych grycanów:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry