reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aguś, Nika , Malapralinka- dziekuje :)
Aguś pędze zobaczyć co tam Ciekawego napstrykałaś :):)
Cześć Wisieńko :**
Aguś kochana zdjęcie piękne i te kolory normalnie jak ty to robisz :):):)
Bunia - jeszcze nie dał powiedział że Krzyśkowi przyniesie :):)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny.
caly dzionek myślałam co tam u Was, ale w pracce taki młyn-że nie bylo kiedy zawitać ;-(. Mialam nadzieję że nadrobię wieczorem-ale około 35 stron mi zostało-i chyba nie dam rady :-(
Ale jak kilka z Was-mieszkam w Gliwicach-i jak tu przyjechałam z pracki-to uffff-oddychać nie mogłam. Koty wreszcie mogły wyjść na balkonik-ale wymiękły-dychać też nie mogą-Myszunia to si ę kreciła i po stole, i kafelkach-w końcu wróciła do domku :-D to słońce to spaliło aż moje świeże listki w mojej wierzbie :angry::angry::angry::angry: a tak pięknie rosła-chyba muszę przyciąć :baffled:
Jutro lecę na badanka-i ciągle się waham czy robić te betke?? :confused::confused::confused:

Bunia - ja też byłam w szoku bo ten szef z takich rzeczy nie słynie .... powiedział Krzyskowi ze mu ciuszki przyniesie bo on ma ich kupe i nie wiedział co z nimi zrobić bo sam ma poł roczną córunie a że do samego konca nie wiedział co bedzie miał to kupował i dla chłopca i dla dziewczynki:)
To super że ciuszki da,nie wykosztujesz się tak a dziecko szybko wyrośnie zobaczysz więc lepiej kasę 3majcie na później.Ja też na początku troszkę tylko kupiłam a resztę dostałam od koleżanek:)
Fajnego Krzysiek ma szefa :))

Wisieńko witaj:)
Współczuję tej duchoty i braku klimy:))Może jakiś malutki wiatraczek do pracy przytachaj...?

idę. bo Grześkowi się k**** zachciało przemeblowanie robić i ja mu mam pomóc. niech se k****sam robi- miał zrobić porządek w pokoju, bo wszędzie jego rzeczy były rozpier**** a ten zaczął fotele i wszystko wynosić. i do mnie tekst, że mam kompa wyłączyć, bo on sam się nie będzi z tym babrał. a po chu*** się za to zabierał? prosił go ktoś? ale mnie wnerwił nakopię mu do tyłka, bo się tak źle czuje a on chce żebym fotele nosiła i jego klamoty które miesiącami tam w pokoju zbierał!!!! burak!

Aguś - wiem właśnie że dzidzior szybko wyrośnie :) wiec lepiej mieć kaskę na inne rzeczy :):)
Kurde wiesz jak mi pryszcze powyskakiwały:(:(:( Iwonka mi powiedziała ze bedzie dziewczynka jak nic :) a ja chciałam chłopczyka:)
Bunia - ty sie kochana tak nie denerwuj ......

WISIENKA - witaj:-) NOO w takim upale w samochodzie bez klimy to masakra:crazy: Myślę że w poniedziałek dostaniesz L4:tak::tak:
LOR hejka:-) No widzisz są postępy:tak: A jutro ciekawa wycieczka się zapowiada;-)
AGNIESZKA dziekuję;-) Własnie Pati myję ząbki potem bajka na dobranoc - dziś moja kolej na czytanie bajki - i potem chwila spokoju bo dziś moje nerwy już nie dają rady:dry:

hej Agatko!! Jeśli masz możliwość to zrób tą betkę bo nic nie stracisz a możesz zyskać ;)

Nasze początki były trudne.Do UK przyleciałam z jedną walizką i rocznym dzieckiem w wózku.Z początku mieszkaliśmy na pokoju w wielkim domu gdzie dzieliliśmy wszystko z dużą ilością ludzi,nie pamiętam dokładnie ilu nas tam wtedy mieszkało bo co chwilę ktoś się wprowadzał i wyprowadzała a my nie wnikaliśmy bo i tak nic nam do tego...
Mąż przyjechał pół roku wcześniej,zbudował nam małe podłoże i od tego zaczynaliśmy.Prze rok siedziałam z dzieckiem w domu,zrobiłam kurs angielskiego a mąż pracował.Potem wynajęliśmy mieszkanie i od tamtego momentu mieszkamy sami,Alan poszedł do przedszkola a Ja do pracy.
Obecnie oboje pracujemy,tylko jakiś ponowny chwilowy przestój u mnie w pracy się zrobił ale to minie.Pracy jest sporo tylko trzeba poszukać a wystarczy zarejestrować się w jakiejś agencji i coś na pewno się znajdzie:)No i tak uczciwą pracą dorobiliśmy się tego co teraz mamy.Ogólnie nie narzekam,nie wracamy do Pl.
A dlaczego pytasz?Masz zamiar przyjechać do Anglii??

dziękuje Ci Aga. Tak myślimy o tym bardzo poważnie tylko jeszcze nie wiemy czy UK czy Scotland czy IRL dlatego tak dzisiaj wypytywałam o dziewczyny z IRL. Jak u Was było ze znajomością języka i z wykształceniem?
Boje się strasznie ale podobno najtrudniej jest zacząć, potem już z górki...

yhhh cholera kicham i smarcze cały dzień :/

jestem już - kurcze miała być wcześniej ale zeszło mi trochę zamówiliśmy pizze i się obzarłam jak fix

Co do gina - mama wam napisała wszystko - ja tylko dodam ze na necie wyczytałam i to samo mi gin powiedział ze w literaturze nie ma opisanych przypadów wpływu tego leku na płód bo po prostu nikt nie robi testów na kobietach w ciąży - tak naparwde wszystko moze pomóc i wszystko zaszkodzić - jestem dobrej myśli i wiem ze bedzie dobrze za 10 dni mam iść obejrzec sobie zarodek bo narazie mam pęcherzyk i ciałko żółte :tak:
6 tydz i 5 dzień

ide Majcie położyć i wrócę do Was zaraz

dzięki za Wasze kciuki i pozytywne myśli i w ogóle za wszytko kochane jesteście

mama pierwsza do mnie napisała - co tam na wizycie - wzruszyłam się :tak: wczesniej niż moja przyjaciółka nawet - ehh super że jesteście

zaraz sobie suwaczek zrobie :tak:

Asiu jeszcze raz moje największe GRATULACJE!!! :-) cieszę się że wszystko ok i życzę spokojnej ciąży, niech dzidzia się zdrowo rozwija :tak::-) ściskam 14.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry