reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ok Aga nie drąże więc :)
mmmmm właśnie sobie wcinam princesse orzechową :) mniammmmmmmmm

MARYLKA- ja tez chce batonika ,skonczylam malowanie to mi sie nalezy
[FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

AGNIESZKA- a z Mlodam si tylko spieszyli sie do Urzedu i byli tylko godzinke,ale i to dobre-poczestowalam kawka i moimi slynnymi drozdzowkami z makiem
[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

BURZA- a Ty masz dziecko czy starasz sie pierwsze???bo we wczesniejszym poscie napisala,ze jedziecie na wczasy i moze wrcicie we czworke???

marylka smacznego!!!!!!!!:-)Ja na razie mam ochotę na rosołek i.... rosołek:-) Widzę, ze trzymasz się do testowania&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aga dostałaś????
bibinko ja tez czekam do końca czerwca bo wtedy na pewno L4chyba , ze będą upały to szybciej. Mam nadzieję, ze to będzie normalny gin i da mi bez problemu.
HMMM Dalej nie posprzatałam:-D

agusia naprawdę wielkie Dziękuję ale chcę z autografem bo jak będziesz już sławna to będę się chwaliła

A nie ma sprawy.Dla mnie to wielka przyjemność :tak:Cieszę się że zdjęcie Ci się spodobało a autograf będzie na pewno :tak:;-):-D

ok Aga nie drąże więc :)
Ja sobie też już tą osobą głowy nie bałaganie,nie warto :dry:
Takich tu wiele trzeba uważać więc nawet drobne ale istotne,ważne dla mnie sprawy będę pisałam na zamkniętym bo szpieg nie udziela się ale podczytuje :dry:
Nie ważne koniec tematu
Marylka podziel się tą princessą plisss ;-)
ww.cosgan.de/images/more/bigs/a025.gif[/img][/FONT]
AGNIESZKA- a z Mlodam si tylko spieszyli sie do Urzedu i byli tylko godzinke,ale i to dobre-poczestowalam kawka i moimi slynnymi drozdzowkami z makiem
[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]
To króciutko byli ale najważniejsze że odwiedzili bo liczą się chęci i pamięć:))
Pierwszy raz się widziałyście czy spotkałyście się już kiedyś w realu?

wisieńka mam nadzieję,że L4 dostaniesz bez problemu:tak::-).oby ten nowy ginek okazał się normalny:tak:.ale się zabierasz do tego sprzątania:-D:-D:-D,eee,zostaw na później:-D:-D

reklama
mama- dzięki za pocieszenie i w ogóle wam wszystkim dzięki - mam nadzieje ze gdyby to było bardzo szkodliwe to pomyślałby i kazał wcześniej zrobić betkę

strasznie sie martwie :-(

dobra spadam narazie nie bede was tu zasmucać papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry