reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witaj Kpi!:-)ale ten czas leci,juz niedługo będziesz tuluć swoją Natalkę:tak:.no i nareszcie jesteście na swoim,super:tak::-)

Hej Wisienka :) raz jeszcze ogromne gratulacje :):):):):):) ja na razie nie kupuje testu żeby czasem za szybko nie zrobić :) bo jak widac czasem nasze fasolinki są nieśmiałe :):):)

Wiśnia no coś w tym jest.... niby się nie planuje ale jak pojawia się promyk możliwości że może coś to się człowiek napala jak szczerbaty na suchary...
i widzę że fasolinek ma już ksywe :-D ugłaskaj Fistaszka od cioci Badylinki ^^

bibi, kpi - witam się osobiście jako nowa w tym wątku :) i nieśmiało proszę o kciuki za Aliena który mógłby być łaskaw się pojawić :p

a teraz idę się drzemnąć bo mnie coś łamie...
do potem! :)
błagam nie natrzaskajcie postów niewiadomoile!! :D

KPI23- witaj kochana!!! wiem jak to jest z tym strachem-na pocieszenie napisze,ze kazda tak ma....spakuj torbe i niech czeka i pamietaj ze musisz miec swierze badania -nie starsze niz miesiec i wynik z grupą krwi:tak:zagladaj jeszcze pki jestes w 1 kawalku:-D:-Dsciskam Cie

ISANA- musisz sobie kliknac np.pod postem BUNI na te byzki w pasku i tam trzeba zainstalowc program a dalej Ci nie pomoge bo mi to robil mąż bo ja ciemna masa komputerowa:sorry2:

WISIEŃKA-BARDZO PROSZE
[FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

Wisienko skoro miałaś dwa negatywne testy to skąd wiedziałaś ze to ciąza nie przesunięcie okresu? jakies objawy?
Testy robiłam w dzień @ i 4 dni po pierwszym, obydwa negatywne. Potem byłam u gina który przepisał mi duphaston na wywołanie @. Brałam dupka i@ nie było. Wcześniej jeszcze przed terminem @ czułam kłucie w jajniku, miałam wzdęcia i sutki mnie bolały. Potem to wszystko przeszła i tylko bolał mnie brzuch jak na@ a nawet mocniej. Teraz po dupku nic nie boli. Test zrobiłam tak zspontanicznie. Miałam zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkirm i bolały mnie piersi ale nic takiego mocnego. To szczęście, ze wpadłam na zrobienie testu.:-)
kpi ty nasza wielka ciężarówko. Życzę ci lekkości do porodu i lekkiego porodu, odwagi kochana cóz, to nieuniknione, trzymam &&&&&&&&&&&&& i będę z tobą oddychać.
bibinka to dobrze , ze Alusia juz zdrowsza. Cieszę się bardzo, bo juz szkoda mi was było bidulki. Ja już zaczynam wierzyć. Czekam teraz aż dołączą do mnie wszystkie 30-tki, i wszystkie przed 30-tkowe oczywiście też:-)
Badylinko dziekuję i głaszczę :-)Wszystko będzie dobrze. Ja tez panikowałam i martwiłam sie bardzo. W końcu mam juz 34 lata. A udało nam się w pierwszym cyklu. Mestoda prosta od początku do końca co dwa dni przytulańce. Polecam.

mama
juz wróciliście?Szybciuto. Ja ciągle jadłabym rosół. Musze trochę zaraz ogarnąć mieszkanie bo mi troche odbiło i mam teraz zaległości
A ja sama to zainstalowałam ale nie wiem jak po prostu się pojawiły i mam!!!!

Ostatnia edycja:
badylinka witam i trzymam &&&&&&&:tak::-)

wisienka betka mówi prawdę,więc się ciesz kochana;))))))))).oby Ali szybko przeszło,bo się wykończę;/

reklama
Dziewczyny a ja zamiast sie cieszyć umieram ze strachu - przez ten cholerny estrogen który bralam na wywoałnie @ - a pisało na ulotce ze nie wolno - a testy negatywne i gin kur :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zamiast kazac bete zrobić to mi przepisał od razu podam go do sądu jak mojemu dziecku coś bedzie - normalnie płakać mi się chce :-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry