reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wyniki bety SORBUS-11968
[FONT=&quot]
a093.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a093.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a093.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a093.gif

to przedzial miedzy 7 a 12 tygodniem ciazy!!!
[/FONT]

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURCZE SORBUŚ TO WIE JAK NAS ZASKOCZYĆ CO :) ?? :):):):):):):):) ALE DOBRZE OBY WI ECEJ TAKICH NIESPODZIANEK :):):)::):)

to może i mi sie uda w tym cyklu jak tu tyle fluidków :):)

reklama
Jeny jestem już - w szoku na maxa :szok::szok::szok: to jeszcze wynik z soboty :szok: to pewnie 7 tydzień

zapmarta gin się nie poznał i test też był negatywny ok3 maja miałam owulkę 2 tyg pożniej 17 test negatywny 18 gin nie było ciąży 26 tez nie widział teraz jest niby 5 ale jak się dodaje 2 to wyjdzie 7 to by akurat wszystko pasowało

mama dzięki za przesyłanie informacji

a ja wysyłam ciążowe fluidki
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

No, w końcu was doczytałam!:-)
Wisienka i Sorbus- MOJE WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CIESZE SIE RAZEM Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
A kiedy będzie wiadomo, który to tydzień dokładnie? Pewnie na usg? Sorki za te pytanka, ale ja jeszcze sie tak jak wy nie orientuje w temacie, normalnie zielona jeszcze jestem............:zawstydzona/y:

A ja dzisiaj mam @ i czuję się fatalnie, zawsze tak mam przez pierwsze 2 dni, jakis koszmar, mówię wam! :wściekła/y:A to i tak przy tabletkach, aż strach pomyseć co będzie jak je odstawię...?!

Bafinka, witaj i ty! Kiedy testujesz?

Dziewczyny, jak was tak czytam, to mi się humorek od razu poprawia..... i brzuszek boli jakby mniej- jesteście lepsze niż środki przeciwbólowe!:tak:
A te wasze emotki- suuuuuuuuuuuper po prostu! Też chcę takie mieć. Jak to zrobić? Help!

nalapalam fluidki i od WISIEŃKI i od SORBUSIA i bede je mocno trzymac bo niedlugo @ a potem Clo a potem pozytywny test ciazowy:tak::tak::tak:

RAZ JESZCZE GRATULUJE!!!!!

jade po Zuze u mnie juz po burzy i znow swieci slonko:-D

Isano milo ze choć ty odpisałaś;-) ja już teścik zrobiłam niestety negatywny jutro ide do gina moze cos na wywołanie mi da bo skoro się nie udało w tym cyklu to chciałabym zaczac już nastepny może wtedy się uda;) a ty długo sie starasz?
Długo się dziewczyny staracie zafasolkowac bo mi się wydawało ze to takie łatwe tyle kobiet wpada choćcy nie chcialo a z tego co czytam to nie takie proste... choć dzić to wysyp dobrych wiadomości wszystkim zafasolkowanym gratuluje:-)

u mnie na zmianę raz słońce raz chmurki i ciemno jak wieczorem.....
ale burzy ani śladu

jeszcze raz ogromne gratsy dla przyszłych mamusiek!!!

łapie sobie łapie fluidki i mam nadzieję że zadziała....
matko jeszcze tak dłuuuuugo trzeba czekać

ps. no i widzicie.... miałam się nie nakręcać a wystarczył jeden dzień żebym już nie mogła się doczekać :sorry2:

Bafinka nie przesadzaj.... odpisałam Ci w innym temacie =="

witam wszystkie STARE I NOWE E-KOLEZANKI:tak::-).przepraszam,ele nie mam aczsu poczytać:zawstydzona/y:

SORBUŚ,WISIENKA gratuluję betki:tak::-),ale fajnie:-).fluidów się nałykałam;)))
bafinka ja po odstawieniu tabsów miałam @,a na następny czekałam 2 m-ce,a potem znów 2 m-ce i dopiero mi się "unormowało" na 30-35 dni cykle ,także myslę,że jeszcze możesz spokojnie poczekać:tak:.teraz po zabiegu mija 55 dzień,a ja @ nie mam...
bb77 tulę kochana...będzie dobrze,zobaczysz:tak:
mama salon pięękny!!!!!!!!!!;))))))))))))

byłam z Alą na kontroli,wszystko czyste,ale ma inhalacje 2 X dziennie.mam nadzieję,że kaszel przejdzie:tak:

Ostatnia edycja:
Maciek mi zabrał kompa cos tam musiał sprawdzić koniecznie:-)
Bafinka pamietaj, ze miałam 2 negatywne testy!!!!!!:szok:
badylinka nie da się nie nakręcać bo jak sie bardzo pragnie to zawsze są emocje.:-)
isana dzieki za gratki. Ja myslę, ze w poniedziałek dowiem się wiecej u gina.Pewnie to 6 tydzień. Pytaj, pytaj o wszystko :-):-):-):-)
mama dziekujemy Ci mocno ja i fistaszek:-)
marylka witaj!:-)

reklama
Witajcie Kochane ;)

Córka marnotrawna wróciła :-D:-D:-D, nie wiem na jak długo ale każda chwila dobra, czyż nie?

Przede wszystkim gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!!!!! Oby Wasze skarby rozwijały się grzecznie i przysparzały mnóstwo radości!!!

Staraczkom życzę szybkich sukcesów :-)

A nowe forumki witam ;)

Bardzo, bardzo dziękuję mamie05, że o mnie pamięta i pyta jak żyję ...

A żyję całkiem nieźle choć coraz mi ciężej - chodzę jak kaczka, nie mogę się w łóżku z boku na bok przewrócić, stopy bolą i puchną ... no ale cóż, takie uroki ostatnich dni ... Poza tym się boję porodu ... I ten lęk strasznie mnie demotywuje. Nawet nie spakowałam jeszcze torby, niby wszystko już poprane i poprasowane ale jakoś tak nie mam weny ...

Natalcia w zeszłym tygodniu ważyła 2800, następna wizyta w najbliższy poniedziałek ;), no chyba że wcześniej urodzę ... hehehe

Poza tym od około 2 tygodni mieszkamy u siebie i jest cudnie :-), sami w swoim mieszkanku ... wiele jeszcze brakuje ale cóż ... miło będzie powoli urządzać :-).

Na razie po zalaniu nie mamy ciepłej wody (do odwołania!!!) i windy ...

Ale się rozpisałam ... :zawstydzona/y:
Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry