burza77
Zaciekawiona BB
witam wszystkich , pogoda piękna , słoneczna .. zainstalowałam sobie ten link z bużkami ale nie mam ich w pasku ratunku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien Dobry Mama ,Buniu Lolop , Zamarta , Bibinka ,sol, Agnieszka,Małapralinka ,Maran,Pysia, lorelain , mary-beth , madiux, nagapalma i wszystkie inne które nie wymnieniłam :-)
U mnie pogoda dosc wzgledna tylko ja sie mecze z rwa kuszową żadne leki juz nie działaja ech staraosc :-(pozdrawiam i buziaki
PYSIA- witaj;-)
ciekawe jak nasza Wisieńka-dzis ma 4 dziec duphastonu i czy dostala @ czy nie
wiitam sie dzisiaj
od samego rana adrenaliny mi nie brakuje najpierw obudziły mnie jakieś wybuchy (okazało się, że sąsiad auto odpala ), potem w wc przez okno wleciała mi osa (przegoniłam ją paczką papieru toaletowego ;-) ), a teraz jak chcieliśmy zrobić kawkę do sniadanka to dupa blada- czajnik nam nie działa pieruńsko się dzień zaczyna teraz kombinujemy gdzie kupić czajnik, a wodę w garnku zagotujemy na kawę. przepaprane
mama witaj
Widzę pogoda u Ciebie dopisuje
U mnie dziś niestety ciemno jak w d**** i pada deszcz:-/
Dzien Dobry Mama ,Buniu Lolop , Zamarta , Bibinka ,sol, Agnieszka,Małapralinka ,Maran,Pysia, lorelain , mary-beth , madiux, nagapalma i wszystkie inne które nie wymnieniłam :-)
U mnie pogoda dosc wzgledna tylko ja sie mecze z rwa kuszową żadne leki juz nie działaja ech staraosc :-(pozdrawiam i buziaki
witam wszystkich , pogoda piękna , słoneczna .. zainstalowałam sobie ten link z bużkami ale nie mam ich w pasku ratunku
A co duphaston przyspiesza okres czy o co tu kaman
Ja też dostałam ten lek dzisiaj drugi dzień jak go biorę ale @ powinna przyjść 21.06 ( oby nie przyszła w ogóle)
Jestem miło zaskoczona, że ten wątek jest tak aktywny:-)
Ja dzisiaj robiłam testy ow i wyszły dwie kreseczki, a już myślałam, że na mnie one nie działają. Dalej boli z lewej strony, ale mimo to nie rezygnuję ze starań
Jutro wizyta u gin i teraz nie wiem czy można serduszkować przed wizytą, bo gdzieś mi się obiło o uszy, że nie powinno ale czy przed każdą wizytą nie wolno czy tylko wówczas gdy ma być robiona cytologia.
U mnie pięknie słonecznie na dworze a ja siedzę w domku korzystając z samotności, ale cyba zaraz przetransportuję się na leżaczek, wczoraj tylko godzinkę w ogródku plewiłam a plecy pieką i czerwone.