reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny - zdrowieć szybko bo szkoda pogody :-D

A my mieliśmy robić u teściów grilla ale okazało się że u nich na działce mokro :szok: bo mają w dołku i nie zdążyło wyschnąć :dry: Za to Karola pojechała do dziadków psocić i kole 18 ma wrócić. Jakbym jej tam nie wysłała dzisiaj to by się chyba teściu zapłakał :-p
Tak więc mamy dzień dla siebie. Marcin gra i podsypia a ja zaraz uruchamiam L2 i jazda do wieczora :-p

|Witajcie Fleur i Burza;-)

Fleur jaki ladny bociek u Ciebie zawital;-)

Sol masz racje - pogody bardzo szkoda...
Ja to sie nawet zastanawiam czy sie jednak nie wybrac na dzialke...
Wieczorem tata grila urodzinowego wlasnie robi, ale myslalam ze moze zaraz sie umyc i zebrac zeb cokolwiek mnie to slonko chwycilo...

Ostatnia edycja:
Małapralinka a dziekuje mam nadzieje ,ze zawita tez w realu nie długo jakby cos podesle go do Ciebie tez :tak: ide robic kawusie i budzic mojego spiocha;-)pozdrawiam

Dzien Dobry Mama ,Buniu Lolop , Zamarta , Bibinka ,sol, Agnieszka,Małapralinka ,Maran,Pysia, lorelain , mary-beth , madiux, nagapalma i wszystkie inne które nie wymnieniłam :-)
U mnie pogoda dosc wzgledna tylko ja sie mecze z rwa kuszową :wściekła/y: żadne leki juz nie działaja ech staraosc :-(pozdrawiam i buziaki

heloł :-)

wiem o czym piszesz- mnie też często rwa gnębi. tylko, że mi nic na nia nie pomaga- dzwonię jedynie do kolegi masażysty, żeby przyjechał i rozmasował (jak małżyk próbował rozmasować, to przez tydzien chodzić nie umiałam ;-) )
ja tą rwę mam od czasu operacji kolana- jak mi dawali znieczulenie to źle się anestezjolog wbiła i poczułam kłucie w nodze od uda do kolana. i od tego czasu już mi zostało. wystarczy, że się zmęczę, przeciążę, albo po prostu źle śpię- i już sie zwijam z bólu :eek:

Fleur bociek to naprawde dobra rzecz;-)
Ja tam w zabobony nie wierze, ale raz w zyciu widzialam bocka z bliska , moj piesio wtedy za nim po polach nawet ganial. I miesiac pozniej w ciaze zaszlam...

Lece sie popluskac i zobaczymy co z ta dzialka.. Bo narazie to mezus z piesiem na dworze i nie wiem czy znowu nie bedzie marudzil ze w takim stanie to mam w domu siedziec...

Milego dnia Kochane

Dzien dobry :-D

Ja sie tylko na chwile pokazuje i znikam, bo ksiazki czekaja, a pogoda taka sliczna...:-(

A w ogole to sama raz sie nakrecam, a raz stwierdzam ze nawet nie mam po co testu kupowac... Temperatura na wykresie mi bardzo spadla, ale z drugiej strony 3 dzien kluje mnie jajnik z prawej strony :eek:

PYSIA- witaj;-)

ciekawe jak nasza Wisieńka-dzis ma 4 dziec duphastonu i czy dostala @ czy nie:confused:

A co duphaston przyspiesza okres czy o co tu kaman:eek:
Ja też dostałam ten lek dzisiaj drugi dzień jak go biorę ale @ powinna przyjść 21.06 ( oby nie przyszła w ogóle:no:)

Jestem miło zaskoczona, że ten wątek jest tak aktywny:-)
Ja dzisiaj robiłam testy ow i wyszły dwie kreseczki, a już myślałam, że na mnie one nie działają. Dalej boli z lewej strony, ale mimo to nie rezygnuję ze starań:tak:
Jutro wizyta u gin i teraz nie wiem czy można serduszkować przed wizytą, bo gdzieś mi się obiło o uszy, że nie powinno ale czy przed każdą wizytą nie wolno czy tylko wówczas gdy ma być robiona cytologia.

U mnie pięknie słonecznie na dworze a ja siedzę w domku korzystając z samotności, ale cyba zaraz przetransportuję się na leżaczek, wczoraj tylko godzinkę w ogródku plewiłam a plecy pieką i czerwone.

reklama
wiitam sie dzisiaj :-D

od samego rana adrenaliny mi nie brakuje :dry: najpierw obudziły mnie jakieś wybuchy (okazało się, że sąsiad auto odpala :eek:), potem w wc przez okno wleciała mi osa (przegoniłam ją paczką papieru toaletowego ;-) ), a teraz jak chcieliśmy zrobić kawkę do sniadanka to dupa blada- czajnik nam nie działa :baffled: pieruńsko się dzień zaczyna :dry: teraz kombinujemy gdzie kupić czajnik, a wodę w garnku zagotujemy na kawę. przepaprane :dry:

buhahaha wyobraziłam sobie ciebie biegającą w kiblu z workiem papieru toaletowego
mama witaj:)
Widzę pogoda u Ciebie dopisuje:)
U mnie dziś niestety ciemno jak w d**** i pada deszcz:-/

No chyba teraz wasze słoneczko przyszło do Polski

Dzien Dobry Mama ,Buniu Lolop , Zamarta , Bibinka ,sol, Agnieszka,Małapralinka ,Maran,Pysia, lorelain , mary-beth , madiux, nagapalma i wszystkie inne które nie wymnieniłam :-)
U mnie pogoda dosc wzgledna tylko ja sie mecze z rwa kuszową :wściekła/y: żadne leki juz nie działaja ech staraosc :-(pozdrawiam i buziaki

uuuuu bardzo Ci współczuje, moja siostra cierpiała na rwe kulszową w ciąży i wiem, że to był masakryczny ból

witam wszystkich , pogoda piękna , słoneczna .. zainstalowałam sobie ten link z bużkami ale nie mam ich w pasku ratunku

Hej, postaram Ci się jakoś pomóc. Jak klikasz na te buźki co raz wstawiłam to włącza ci sie instalka programu, musisz go zainstalować klikając właściwie cały czas dalej. Następnie mi się otworzył internet explorer juz z ta wersją zainstalowanego programu, tam masz ten pasek i tam jest taka ikona żółtej buśki klikasz na to i mi się nic nie pokazywało i wyskoczył komunikat, że musze zaistalowac adobe. No to zainstalowalam ten ich ( komunikat poprosił czy ściągać i klimnęłam ok). Potem zamknij explorera a ponownie uruchom Mozilla Firefox ( no chyba , że na codzień korzystasz z explorera).

A co duphaston przyspiesza okres czy o co tu kaman:eek:
Ja też dostałam ten lek dzisiaj drugi dzień jak go biorę ale @ powinna przyjść 21.06 ( oby nie przyszła w ogóle:no:)

Jestem miło zaskoczona, że ten wątek jest tak aktywny:-)
Ja dzisiaj robiłam testy ow i wyszły dwie kreseczki, a już myślałam, że na mnie one nie działają. Dalej boli z lewej strony, ale mimo to nie rezygnuję ze starań:tak:
Jutro wizyta u gin i teraz nie wiem czy można serduszkować przed wizytą, bo gdzieś mi się obiło o uszy, że nie powinno ale czy przed każdą wizytą nie wolno czy tylko wówczas gdy ma być robiona cytologia.

U mnie pięknie słonecznie na dworze a ja siedzę w domku korzystając z samotności, ale cyba zaraz przetransportuję się na leżaczek, wczoraj tylko godzinkę w ogródku plewiłam a plecy pieką i czerwone.

Ja też korzystam z ciszy w domu i pije kawusie, bo teściu zabrał Mateo na spacer, żeby pospal sobie w wózku

Plan na reszte dnia jest taki, że na 14 idziemy na kurczaczka do mojego taty, o 15 przyjedzie juz tam mąz siostry z Lesiem i będzie wymiana prezentów i darów między siostrami ( ja daje dla siostru cudnego anioła - one sobie kolekcjonuje, a od niej dostaje torebke ze skleu accessories, tą co wam wspominałam, że sobie zamówiłam). Pójedziemy pewnie na ogród bo kupilismy Matiemu namiot indianina i będziemy testować. Na 17:30 uciekamy do chaty bo wpadają przyjaciele na kawke i tez wymiana prezentów między dziećmi

burza - widzę, że sobie super poradziłam z ikonkami, gratulacje! ... zrobi się na wątku bardzo kolorowo

a w ogóle to właśnie dla córki tych znajomych kupiłam strój kapielowy, ona ma dopiero 9 miesięcy , ale mam nadzieje , ze się przyda. Był taki słodki, że nie mogłam się oprzeć

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry