reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widzę nowe kobietki tu dołączyły :) witam się z wami i powodzenia w starankach życzę! ;>

a u mnie nic ciekawego
dlatego mało piszę..

Dziś byłam na targu i kupiłam sobie choineczkę:) bedziemy z synkiem sadzić jutro.
pogodę mamy ładną dziś.
i tak to nic nowego u mnie

ja tak czytam- "choineczkę" i kombinuję - "gdzie tam do świąt? lato w pełni a na targu sprzedają choinki? może jakieś przeceny?" i doczytałam, że taką do ogrodu :-D czasem człowiek wymyśli milion rzeczy, zanim doczyta :-D

Jeszcze raz wielkie dzieki i przepraszam za problem z suwaczkami;-) ale w koncu jestem spokojna:-D

no i brawo!!! tam ta dam!!!!! udało się- śliczne suwaczki :-D

reklama
bunia ja też pomyślałam o świętach jak o choince przeczytałam:) Skojarzenia:)

Kinga no to Filipek zasadzi swoje pierwsze drzewo tej wiosny?

Monisia ja też widze Twoje suwaczki:)

Wkońcu mam mniej pracy:) Ale juz bym chciała do domu...

Kinga no to Filipek zasadzi swoje pierwsze drzewo tej wiosny?
tak to bedzie jego pierwsze posadzone drzewko które bedzie rosło razem znim latami mam nadzieje :)

Bunia no takie skojarzenie co heh ;] spoko drzewko jak drzewko a choineczka była ostatnia i bardzo nam sie spodobała:)

taka malutka puki co;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki Kingusiu za ten post na 2010 :-D naprawdę trudno mi tam juz pisać, ale nie chcę żeby dziewczyny mnie źle zrozumiały :-(

tak to bedzie jego pierwsze posadzone drzewko które bedzie rosło razem znim latami mam nadzieje :)

Bunia no takie skojarzenie co heh ;] spoko drzewko jak drzewko a choineczka była ostatnia i bardzo nam sie spodobała:)

taka malutka puki co;]
hej kochana :):) dawno Cie nie było :):):):) albo sie mijałyśmy :( fajna ta Wasza choineczka :):):)

witam nowe staraczki :):):)

a szczęśliwa to chyba dziś szaleje w nowym mieszkanku bo miała dziś klucze dostać :)

Kinga, witaj, a co to za dziwny suwaczek u Ciebie ??? czy ja o czymś nie wiem ???? czemu półtora roku na drugie dziecko będziesz czekać ???

ufff. zdrzemnelam sie chwile :)

Kinga i Bunia- popieram Was w calej rozciaglosci...a ostatni post na tamtym forum jednej osoby to przegiecie :(

Kinga sliczne to drzewko :) takie malusie :D super, ze bedzie roslo razem z Twoim synkiem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
przyznam szczerze ze tez nie rozumiem batonika - ze się tak uniosła przecież nic złego buniu nie napisałaś tylko tyle ze ci ciezko tam pisać - chyba że ja jakaś tempa jestem i nie umiem czytać miedzy wierszami :zawstydzona/y::-D:-D:-D

generalnie ja to odbieram tak ze jak i tak juz nie będziemy mamami 2010 to wszystkie staraczki i ciężarówki sie powinny przenieśc na 2011 :tak: z tamtego wątku

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry