reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maggy, nie mów, że masz taki widok z okna ??? Piękne widoki. A co ty porabiasz na tej Malcie ciekawego ????

mama, udanych zakupów
agnieszka witaj, plany wakacyjne już gotowe widzę. U nas nie. Pewnie skończy się nad naszym morzem.
sorbuś to git

Piszę szybko zanim napiszecie znowu kilka stron i moje będzie nieaktualne:) Bo ja tak czytam pomiędzy wprowadzaniem zamówień:)

J sorbek fajnie że audyt odwołay - luźniej trochę co? No i zawsze to miło mieć czas na pogaduchy:)

Maggy foteczka śliczna az się chce na wakacje....

a ja tu pracuje :)
moj chlopak byl kiedys moim klientem.. exportowalam towar na Malte.. i tak sie poznalismy... no i tak juz zostalo :D

a takiego widoku z okna niestety nie mam.. mieszkam w centrum wyspy ;)

a tu kolejne fotki z samolotu i z blekitnej laguny ... tam to dopiero jest pieknie.. sprawdzcie na google jak chcecie - BLUE LAGOON

i obiecuje juz wiecej nie wysylac :)

wracam do pracy...

Załączniki

• 5892.jpg
    5892.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 21
  • DSCF5891.jpg
    DSCF5891.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggy nie katuj nas tymi cudnymi widokami bo mi żal od razu że mnie tam nie ma :-D

monia, zapmarta - pewnie że fajnie - weekendowo sie zrobiło od razu

Aga papapatki

Maggy77 ależ się wakacyjnie dzięki tym fotkom zrobiło. Zycie na takiej wyspie to istny raj. Gdzie Wy na wakacje jeździcie skoro na codzień macie takie cuda?

agnieszka.k.k. życzę żeby plany z wyjazdami co roku się spełniły.

zapmarta
nad naszym morzem też jest fajnie. Oby tylko nie padało i jest super. Przynajmniej ja uwielbiam nasze morze. I w tym roku też sie urlopowo wybieram. Już nie mogę się doczekać:)

dzień dobryyyy Stokrotka:)

reklama
Hej stokrotka, dziewczyny uciekły do swoich zajęć, a ja mam głupią robotę i podglądam co chwilę czy coś się dzieje na bb

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry