reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aga a gdzie na wakacje ruszacie ?? Przydadzą się wam - odpozniejcie i do roboty nad rodzeństwem dla synusia ;-):-D

hehe no własnie będziemy się starać najpierw czekamy na wizytę a wakacje to dobry moment na przytulasy :-p
My jedziemy autem do Pl ale większość urlopu mamy zamiar spędzić nad morzem.W rodzinnym mieście spędzimy tylko kilka dni.Mamy w planach zwiedzić zamek w Malborku i kilka innych obiektów.Ogólnie stwierdziliśmy z mężem że do Pl będziemy jeździć raz do roku w wakacje i raz gdzieś za granice.Także teraz jedziemy w lipcu a potem dopiero za rok tez w lipcu bo mój brat się żeni,wyobraźcie sobie że robi wesele na 163 osoby :szok:ale ludu i mam nadzieję że wtedy pojadę już 2 w 1 albo z dwójka dzieci :blink:

reklama
maryla, pysia nie piszcie mi takich śmiechów bo się na mnie dziwnie w robocie patrza jak się szczerze do kompa

Aga na pewno tak będzie :tak:

jsorbek nie przypominaj mi , że kota nie ma bo łzy w oczach mi stają. Małżon po 6 latach kazał mi kota do rodziców wydać bo się dusić zaczął. Alergik jest fakt ale 6 lat z kotem żył pod jednym dachem, było lepiej gorzej z jego alergią ale jakoś było. Więc na słowo kot smutno mi strasznie:(
A w pracy bez kota-szefa jest fajowo. Niestety dziś ostatni dzień laby. Od poniedziałku wraca, buuuu

maran
dzieci tak mają, że nie dają spać gdy rodzice są zmęczeni ale jak rodzic rześki jak skowronek to dzieć śpi. Mój młody (mam nadzieję, że zostanie w końcu starszym bratem) w sobotę i niedzielę robi pobudkę o 7.00 a w tygodniu jak trzeba iść do przedszkola to dobudzić go nie mogę.

Ależ Wy dziewczyny szybko klikacie:) ledwo skończyłam a tu tyle nowych wypowiedzi, nono...

hehe no własnie będziemy się starać najpierw czekamy na wizytę a wakacje to dobry moment na przytulasy :-p
My jedziemy autem do Pl ale większość urlopu mamy zamiar spędzić nad morzem.W rodzinnym mieście spędzimy tylko kilka dni.Mamy w planach zwiedzić zamek w Malborku i kilka innych obiektów.Ogólnie stwierdziliśmy z mężem że do Pl będziemy jeździć raz do roku w wakacje i raz gdzieś za granice.Także teraz jedziemy w lipcu a potem dopiero za rok tez w lipcu bo mój brat się żeni,wyobraźcie sobie że robi wesele na 163 osoby :szok:ale ludu i mam nadzieję że wtedy pojadę już 2 w 1 albo z dwójka dzieci :blink:
no ja tam mysle że już pojedziesz z 2-ką dzieci i impreza jednak będzie na 164 osoby :) i to będzie najmłodszy imprezowicz/ka :):):):):):)

I wiecie co fajnie tak sobie zrobić randke :) polecam :):) i będziemy tak częściej a co :):):):):):)

sorbek no moja mama sie wczoraj poryczała ze śmiechu :):):):):):) i dobra już nie będe :)

mamaucica dobrze że choc troche go nie ma :) a że wróci -to było pewne :):):)

SORBUS- no jak beda 2 to juz Twoja decyzja,choc mysle ze jak u nas jajniki puste to dobrze bedzie jak po Clo bedzie 1 pecherzyk:tak:

MARYLKA- Szczesliwa napisala mi smsa od Ciebie a ja Jej odpisalam,ze szalona jestes:-Dmi ni chodzi o to ze czekaam na 2 pecherzyki bo na prawde chce 1 dziecko i blizniaki to nir byloby zabawne jak juz 2 dzieci mam ,tylko chodzilo mi o to ze jest 1 pecherzyk i nic wiecej a powinno byc kilka mniejszych ktore dojrzewalyby w nastepnych cylkach a ta juz wiadomo,ze jesli teraz sie nie uda to w nastepnym cyklu znow moge nie miec owulki dlatego ginek powiedzial ze nie ma na co czekac i daje Clo od nastepnego cyklu:tak:

hej laseczki;-):-)

spać !!!!! zaczęło się u mnie i mogłabym spać bez końca. Jak ja teraz zazdroszczę szczęśliwej, że może się zdrzemnąć w dzień.
Mam nadzieję, że ta senność minie mi tak szybko jak mdłości.

mama, udanych zakupów. Wracaj szybko do nas.
sorbuś, miłego dnia i niech cię nie maglują za wiele podczas audytu.

nie, jeszcze skleroza doszła i nie wiem co miałam napisać.

miłego dnia wszystkim, będę zaglądać a tym czasem biorę się za robotę.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry