reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Motylek - paaaa:)
Iwonka i Aguś - ja nie wcinam tylko pochłaniam hehehe jedzonko :) ale wiem musze :):) bo nie jestem już sama:)
Czesc Margolcia:)

reklama
szczęśliwa nie musisz jeść za dwoje. Tylko możesz, taki mały przywilej ciężarnej. :D:D:D

zapmartuś aaaaaa normalnie cudownieeeee. Gratulacjeeee

mama biedne te twoje dziecię. biegunka to straszna dolegliwość. polecam ci IMODIUM bardzo szybko działa i na długo- jak dla mnie lepsze niż stoperan. ale to dla dzieci powyżej 6 roku życia, więc tylko tobie to polecam, a co dla dzieci nie wiem. nie mam dzieci i trudno mi coś doradzić. może dziewczyny dzieciate coś lepiej doradzą. przykro mi bardzo :-(

ja zrobiłam zaczyn- czekam aż urośnie i pójdę wyrabiać ciasto. i potem znowu przerwa na wyrośnięcie ciasta :-D na dłuższy czas zniknę jak pójdę lepić te rogaliki. nigdy nie robiłam to się będę nieźle babrać :-p bo nawet nie wiem jak je dobrze zwijać. ale trudno. byle były smaczne- piękne być nie muszą, ale jak będą to się nie obrażę :-D

Cześć dziewczyny,

testowałam i:

DWIE KRECHY !!!!!!!!

CUDOWNIE!!!!!! ale super. gratuluję!! bardzo się cieszę :-D
o tak mi się banan zrobił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ależ mi się super humor zrobił. Dzisiaj będzie cudowny dzień!! kto następny ?? :D:D:D:D

zaraz w DDTVN będzie o podejmowaniu decyzji o ciąży. Ciekawe co powiedzą, pewnie żadnej nowości nie dowiem się. zobaczymy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry