reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boże co się dzieje :/
ja jestem z małopolski-śląska, katastrofa normalnie ...

Ja mam doła. chyba owulki nie było, brak bólu (zawsze mam) i teraz mam śluz biały grudkowaty :dry:

reklama
elleth tak to po owulce ale zazwyczaj ją wydłużają ale nie wiem dlaczego
sol skoro muli to śpiąca :p:p tam gdzieś na początku wyczytałam
muli znaczy rzygać się chce a nie spać!!

szcześliwa - Cieszę się że tak się skończyło :tak: A jednak nim telepnęło :-D I dobrze :tak:

bb - ja przytyłam z Karolą 7 kg ale wymiotowałam do końca 7 miesiąca a od 17 tygodnia większość czasu przeleżałam bo miałam skurcze i szyjkę na 1 cm a najlepsze że w 30 tygodniu lekarz mi mówi- to co do końca tygodnia się na porodówce widzimy? :szok: Nie miałam już szyjki a rozwarcie na centymetr i tak do 38 tygodnia. Karola miała 56 cm i ważyła 3290 g. Zastanawiam się ile teraz przytyję zważywszy na fakt że wtedy zaczynałam z mniejszą wagą :zawstydzona/y:

mama - dobrze pamiętasz :-D Samopoczucie ok i ogólnie ok - tylko żeby jeszcze ta pogoda była ładniejsza :dry:

zapmarta - no jakoś siłę się znajduje :-p A nie przejmuj się - niedługo zacznie przesypiać całe noce :tak: Nie adminka tylko mod :-p

pysia - w sumie Karoli musiałam coś kupić do przedszkola ale miałam nadzieję na ładniejszą pogodę a tu dupa :dry: u mnie 8 stopni, wieje i leje :wściekła/y: A skąd ty jesteś bo nie mogę sobie przypomnieć?

marylka - szukam szukam :-p kochana w wakacje do Ciebie zajrzę jak się będę dobrze czuła :-p

bibinka - uszy do góry :sorry2: ludzie są głupi w swojej ciekawości i nikt tego nie zmieni :sorry2:

bunia - jak nie będziesz mnożyć postów jak na 2010 to zapraszamy :-p Nie no żartowałam :-p Zapraszamy :tak: Ja mam 24 lata, dwu letnią córcię i drugie pod serduchem (jedno! proszę nie słuchać tych bab co mówią że mam bliźniaki :-p) A za mnożenie postów będziesz miała głowę mytą!!!

Stokrotka dostanie kopniaka :-D Zgadnij za co :-p

sergeevna - ja zamówiłam pizze - lenia mam dzisiaj wybitnego :-p A z tym 2014 przesadziłaś :-D Będziesz mamą z 2011 i koniec kropka!!!

agnieszka - nie no nie zabije :-D Ale głowę wysuszę albo zmoczę :-D

A ja znalazłam słodszy filmik :-D
[video=vimeo;11712103]http://vimeo.com/11712103[/video]

A ja się rano zdrzemnęłam - chciałam na chwilę zamknąć oczy i jak się rozpadało tak usnęłam na 3 godziny :-p Potem poleciałam po Karolę i od tamtej pory was nadrabiam i odpisuję i zjadłam 3 kawałki pizzy :-D Małż stwierdził że podział pizzy zaczynamy od przewagi liczebnej - czyli mnie, potem przewagi głosowej czyli Karoli a na koniec pan domu :-D

Jak którejś się suwaczek na stronie nie zgadza - mówić szybko :-p

mama05, zdrówka dla dzieciaków !!! oby inhalacje pomogły :tak:
JOL- dziekuje-nigdy nie mialy inhalacji nie wiem czy beda umialy,ale postaram sie tak zrobic,zeby troche powdychali lekarstwa:sorry2:
:)) Jestem z Gdańska i mamy po 29 lat, zaczynamy jesienią. Aktualnie futruję się folikiem i staram w miarę zdrowo prowadzić.
ja Poznań,31 lat,moj Tomi 38i w tym miesiącu zaczynamy:tak:wlasnie czekam na @ po odstawieniu hormonów:-)
Boże co się dzieje :/
ja jestem z małopolski-śląska, katastrofa normalnie ...

Ja mam doła. chyba owulki nie było, brak bólu (zawsze mam) i teraz mam śluz biały grudkowaty :dry:
FIOLA- czesc-zgadzam sie -katastrofa:-(wspólczuje:sorry2:
a który masz dzien cyklu???niekoniecznie owulki nie bylo...nasza KINGA85 miala miec owulke teraz a byla na usg i juz jest po i teraz czeka na efekty dzialan:tak:i widocznie tez nie miala wielkich bóli skoro miala a nie czula,takze glowa do góry;-)

AGNIESZKA- wykozystaj znajomości z Sol i moze nie bedzie tak zle z tymi postami:sorry2::cool2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry