reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka nie biorę, nie biorę polopiryny:-)Herbatka z miodem i soczkiem z malin i czosne, będę w pracy jutro jechać:-)
mlodam no ja tez i dlatego jak się dowiedziałam , ze musimy jeszcze czekać to mnie szlak trafia:rofl2: Chciałam juz, natychmiast, teraz:-p:-p

reklama
to znowu ja wróciłam:-)cieszycie sie??:-Dwiem że nie:-p:-p
juz postaram się wam nie marudzić,nastawiam się że jakos wytrzymam i to nie do piątku a do niedzieli!!!!!!!obym jutro tez tak myślała:-D

a co wy to ijecie na schudniecie??ja tez chce,ale chyba narazie nie moge co?póki nie wiem czy tam w brzusiu nikt nie zamieszkał??????chętnie bym spadła rozmiar w dół:-p

iwonka przykro mi z Twojeo nieszczęścia,szczególnie jeśli to były bliźniaki,bardzo przykre:-(

ehhh jutro mam na 7 i do 15.30 :eek:najgorszy dzień-czwartek,ale ide na zdjęcia z dzieciaczkami a później dyra robi nam zebranie,znowu pewnie będzie nieciekawie:eek:

jejku to juz niedługo maj,ten czas leci w zastraszającym tempie:szok:a jak zapowiadaja lato?bo ja cos czuje ze maj,czerwiec beda ciepłe,lipiec moze tez a sierpien to juz taki bardziej pod jesień,ale moje przeczucia to se można...:-p

na usg tym pierwszym co sama zrobiłam były 2 pencherzyki wczesniej go mojemu gin nie pokazywalam bo zupelnie o niem zapomnialam pokazywalam tylko badania i usg ze szpitala

nio mi bardziej przykro się zrobiło ale nic na to nie poradzę :(

zawsze będę o tym pamiętać ale staram się nie załamywać i patrzeć w przód już niedługo staranka więc nie mogę w doła w padać bo nic z tego nie wyjdzie

Ostatnia edycja:
KasiaTy mi nie gadaj, ze sierpień będzie pod jesień bo ja mam w sierpniu URLOP!!!! wrrrrr :p:p
Iwonka no to faktycznie w takim przypadku możesz to wiedzieć. musimy wierzyć ze wszystko tymrazem się uda, że przejdziemy całą ciążę jak najlepiej si tylko da :) innej opcji nie przyjmuję ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie

Czy mogę do Was dołączyć ?? Jestem tu nowa tzn na staraczkach na bb siedziałam kiedyś dawno temu jak urodziłam pierwsze dziecko - mam 4,5 letnią Majcię.
Jak mnie przyjmiecie to napiszę coś wiecej o sobie :-)
jsorbek - Pisz pisz, tylko się nie przestrasz jak która testować będzie bo tu psychiatryk się robi :-D

Sol nie idź:-)tu fajnie,atmosfera coraz bardziej napięta:-)
Kasia - widzę właśnie dlatego spylam :-p

normalnie rozbrajająca jestes

Wisienko prosze bardzo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dorotko - oj jakbyś Maryli posłuchała chwilami to byś dopiero padła - ta to jak coś napisze to albo spadasz z krzesła albo wpadasz pod biurko :laugh2: To i ja łapię trochę ;-)

Sol
juz Ci dziergam kaftan, a na rękawach haft angielski:-p:-p:-p
Wisieńka - A fuj nienawidzę haftów - w obu znaczeniach :-p A angielskich w szczególności - wyglądają jak ... jak u starych babć :confused2: A po za tym gryzą :confused2:

czesc dziewczyny
zagladam na chwile
mam takiego lenia ze szok... maly spi od 19 a ja...len, pierwszy dzien @ - zyc mi sie nie chce
lenia mam takiego z eod wczoraj wieczorem jade na zamawianych sushi :) ale o 20h30 ide kuc
miala byc 20 hezhehehehe...
josephine -A wiesz że sushi zawiera bardzo duże ilości rtęci? A to jest bardzo niezdrowe :tak: Ostatnio czytałam w gazecie że zrobili badania na poziom rtęci w sushi w stanach i europie i się okazało że w restauracjach podawane sushi zawierało więcej rtęci niż takie z hipermarketu - a te z kolei miały poziom rtęci znacznie przewyższający normy WHO, europejskie i stanowe.

SOL- co tu sie dzieje???kaftany,rozmowy z brzuchem.....normalnie dr Hausa trzeba wolac:laugh2::laugh2:
mama - Frediego Krugera raczej albo Egzorcystę :-D

A my właśnie wróciłyśmy ze spaceru do mojej mamy - po ciuchy poszłyśmy bo musiałam zmęczyć Karolę :sorry: Wyszłyśmy na dwór o 19.30 a wróciłyśmy o 21.50 :laugh2: Cały czas na własnych nóżkach szła :tak: Obudziła się o 19 więc jakbym jej nie przegoniła to o 2 by spać poszła :crazy: A tak może mi niedługo uśnie :tak:

reklama
:-pSol a ty co myslałaś , ze w kaftanie ma być wygodnie:-pNie ma totamto i koronka pod szyją;-)
mlodam za późno, zjadłam a jutro Orbit:-p
Kasia teraz to będzie raczej kilka w górę, teraz razem się staramy a potem bedziemy pisać na Schudnij po ciąży:-p:-p
iwonka mysl pozytywnie, będzie dobrze i będziemy fasolkować zdrowo:-) i bez stresu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry