reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem lejdis;-)IWONKA2B- pije od wczoraj i zobaczymy kiedy zaczna sie efekty(a kiedy moge ruszyc z waga w dol-to znaczy 1tydz.2 tyg.picia zeby cos ruszylo???)masz racje dajemy czadu z pisaniem.JOSEPHINE- witaj i zajrzyj jutro bo tesknimy,najedz sie suszi bo w ciazy nie mozna;-)a ja zaczynam 7 czerwca-dzis wstawilam suwaczek:tak:JSORBEK- witam i ja i powodzenia w staraniach i corki zycze:tak:mąż chcial 2 córki a mamy parke i jest SUPER- syn to duma mamy i nie oddam Go zadnej zlej kobiecie:no::laugh2::laugh2:HARSH- trzymam kciuki za testowanie piątkowe i szybko daj nam znac bo my tu jak jedna rodzina:happy:DOROTKA- witaj ,pozwolilam sobie tez nalapac fluidkow,ale przekaze dalej jak zajde:laugh2:WISIEŃKA- noż to ci chorubsko wredne!!!kruj sie ile mozesz,zeby przez kilka dni poszlo w niepamiec:tak:SOL- co tu sie dzieje???kaftany,rozmowy z brzuchem.....normalnie dr Hausa trzeba wolac:laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
IWONKA- ok ,dzieki mam nadzieje ze u mnie tez podziala,tez mam zamiar sie ruszac bo mam czas na picie tylko miesiac bo od poczatku czerwca odstawie to bo 7 zaczyman starania to wtedy lepiej juz tego nie pic,co????ja bym chciala rozmiar w dol wiecej mi nie trzeba;-):tak:i coz,ja wrócilam to laski pouciekaly-no tak starania w toku,a niektorzy musza czekac...to ide sobie ,nie bede pisala sama ze soba bo jeszcze mi kaftan zalożą:)pa,do jutra z kawką! karaluchy...

Ostatnia edycja:
no napewno jak zajdziesz to będziesz musiała odstawić :)
ale to jest produkt najmniej szkodliwy z tych wszystkich specyfików na odchudzanie bo zawiera tylko chrom, roślinę Garcinia cambogia i l kanitynę i przy okazji pijesz więcej niz zazwyczaj co powoduję dobre nawodnienie organizmu,
bo jak wiadomo często zapomina się o wypiciu min 2 litrów dziennie :)

mi pomogło mam nadzieję że Tobie też :)
możesz jeszcze spróbować tabletek z kwasem jabłkowym,błonnik ananasowy moja koleżanka to brała

Wykapałam się napiłam herbatki z miodem i soczkiem i jakoś mi lepiej:-)
Iwonka Tak za komplet dokładnie 189 zł, tokso igg ,igm, rózyczka igg,igm i hormony tarczycyt sh,ft3,ft4 razem 189 zł. resztę badań robiłam na kasę od lekarza rodzinnego. To znaczy morf, mocz, cholesterol i trójglicerydy. Pakiet dla kobiet w ciąży i planujacych gdzie są wszystkie badania z hiv i hbs to w promocji 308 zł. Nie wiem czy to drogo, czy tanio jesli chodzi o różnicę w laboratoriach ale bez wątpienia to dużo kasy.:-:)-(Katar nie alergiczny, raczej złapalismy wirusa bo Pol i Maciek juz zaczynaja się źle czuć:-:)-(
mama za trzy, cztery miesiące to ty talii miec nie będziesz, tego Ci zyczę:-p:-p:-pKuruję się i to MUSI do jutra przejść. Zaplanowalismy sobie weedend:-):-)
josephine nie jedz sushui, przepędz @ i szybko Fasolkuj.
jsorbek zapamiętasz szybko jesli będziesz z nami klepać:-)Ja też chcę dziewczynke a mój Pol chłopca ale myślę, ze niech bedzie zdrowe i niech juz będzie:-):-)

Wisienko no ja płaciłam za samom toksoplazmoze 75 zl wiec u Ciebie w komplecie wyszło taniej :)
oj kuruj się kochana teraz właśnie panują jakieś chorubska przez te ciągle zmiany pogody,
w moim otoczeniu zapanowała grypa jelitowa a ja robię wszystko aby być zdrową no bo kurczę już w piątek zaczynam pierwsze podejście :)
a w weekend byłam u brata mojego i podotykałam brzuszek jego dziewczyny i ciążą może się od niej zaraze :) hihi
mamo a jeśli mogę wiedzieć to dlaczego chcesz schudnać??? skoro tak jak wisienka mówi niedługo będziemy tyć :)

iwonka właśnie u mnie to się tak jelitowo zaczęło ale myslałam że to kefirek:-):-):-)No i wkurza mnie to bo ja naprawdę nie chorowałam juz chyba od 3 lat, na takie przeziębienia, i teraz jak mam staranka to ku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sie musi dziać:szok:A ja jak widzisz po suwaczku zaczynam starania za tydzień i 3 dni. To znaczy planowo mam owulkę. Ale my już działamy, tak dla przyjemności i bez zabezpieczeń bo@ ostatnio powariowała i nie wiem jak to bedzie. Dlatego nie chcę chorować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ooo Wisieńka to mamy owulację mniej więcej w tym samym czasie :):):) hihi
może zaciążymy razem :)
no to szybko zdrowiej mleczko z czosnkiem, herbatki z malinkami witamina c tylko nie bierz polopioryny bo ona powoduję chwilową bezpłodność

hej dziewczyny!

co do badań udało mi się zrobić toxo na kasę, cytomegalia mnie wyniosła 70 zł.
odnośnie poronienia ja miałam jak to powiedzilei zatrzymane, w pt rano podali mi globulkui na wywołanie poronienia i po jakims czasie wzieli na zabieg. na nastepny dzien do domu wyszlam.
Wisienka ciesze sie z decyzji, że domek, planowanie cieszy, ale ja to w gorącej wodzie kąpana i już bym chciała z kawą na tarasie rano siedzieć ;-)
aaa WITAM nowe koleżanki i życzę powodzenia w staraniach nad dzidziami ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
mlodam witaj :)
nasze historie sa bardzo bardzo do siebie podobne ja tez mialam zatrzymana :( tz poronienie chybione tylko odrazu miałam zabieg bez zadnych proszkow.
a ostatnio sie dowiedzialam ze mialy to byc bliznieta :(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry